Дизайн інтер'єра

Актуальні питання дизайну інтер'єру

Проговоримо сьогодні низку питань, над якими варто замислитися, перед тим як звернутися до дизайнера інтер'єру. Так, дизайнер допоможе Вам раціонально і грамотно оформити простір. Так, дизайнер порадить як буде правильніше і логічніше. І, природно, красивіше. Але, жити у Вашому будинку або квартирі не дизайнеру, а Вам. Для того щоб інтер'єр, насамперед, був зручний для Вас, постарайтеся відповісти собі на запитання, які надалі допоможуть швидше налагодити комунікацію і командно спрацювати з дизайнером. Отже:
1) Питання щодо санвузла: Що я хочу: ванну чи душову кабіну? (якщо не знаю, нехай дизайнер мені розповість плюси і мінуси двох варіантів). Побутова техніка: Яка кількість великої побутової техніки (пральні або сушильні машини, бойлер) і дрібної (сушки для рушників тощо) мені необхідна в санвузлі, або я хочу перенести все це в інші приміщення? 2) Кухня: найважливіше для дизайнера - розуміти, що з побутової техніки буде на кухні (варильна поверхня, духовка, холодильник, посудомийка і т.д., щоб правильно розставити виводи електрики, води і каналізації). Проговоріть із дизайнером делікатне питання: скільки Ви готові виділити на кухонні меблі (щоб дизайнер не запропонував Вам надто велику, або надто маленьку кухню). 3)Кімнати: купуючи квартиру, будуючи будинок, Ви плануєте функціональне призначення приміщень. Тому правильно буде озвучити дизайнеру свої вподобання (хочу спальню, дитячу, вітальню, гардероб), а дизайнер уже порадить де і як логічніше це оформити. Плюс, якщо у Вас вже є готові меблі або меблі, які ви плануєте купити, і точно знаєте габарити, - озвучте їх дизайнеру. Як і габарити техніки, якщо вони свідомо відомі. 4)Підлоги і стелі - розкажіть свої переваги, покажіть картинки. Не придумуйте стелю за дизайнера - розкажіть як Вам подобається. Підлоги - розкажіть якому підлоговому покриттю Ви віддаєте перевагу. Дизайнер опрацює Ваші ідеї. 
.  Якщо Ви зовсім не розумієте, чого хочете - це не страшно. Дизайнер допоможе Вам. Але якщо є своє бачення, концепція - це ще краще. Це допоможе дизайнеру визначити і запропонувати саме "Ваш" варіант. Найголовніше це взаємодія.  

https://rsu4u.com/ Ваше РСУ
 

Тел.:(048) 788 71 71 (048) 788 71 71 РБУ Одеса.

Тел.: (044) 221 71 71 РСУ Київ

 

Відгуки РСУ

Виконані роботи РСУ
Контакти та адреса РСУ

Image
Image
Image
Image