Ремонт квартир та будинків

Актуальні питання Ремонтоманії

Ремонтоманія - все включено. Кожному замовнику важливо знати той перелік послуг і матеріалів, який він отримує, укладаючи договір. Ми працюємо прозоро, все, що входить у вартість будь-якого з обраних пакетів Ремонтоманії – перераховано на нашому сайті. Також на нашому сайті понад 2500 фінішних матеріалів на вибір замовника. У нас фіксована ціна за ремонт квадратного метра, тому ми не розкриваємо клієнтам усі пункти, закладені в бюджет проєкту. Іноді, ми стикаємося з питаннями замовників, такого характеру: «А що, якщо Ваші плитка, ламінат, шпалери або сантехніка мені не підійдуть?". На практиці це трапляється вкрай рідко. У нас дійсно широкий вибір якісних матеріалів.
Але, все ж таки. Якщо замовник принциповий у виборі конкретного виробника, який не входить до пакета послуг - ми завжди йдемо на зустріч. Наприклад, Ви хочете ванну Ravak, а у нас за пакетом - Devit, у такому разі, з нашою допомогою або самостійно Вами обирається і купується бажана ванна, а ми повертаємо суму, закладену в проєкт на купівлю ванни. Ще одне, не менш актуальне, питання - додаткові роботи або матеріали, які до пакета не входять. Наприклад, монтаж/демонтаж, скління балкона тощо. Так, ми враховуємо всі побажання і так, ми робимо перепланування. Але такого виду роботи не включені у вартість пакетів Ремонтоманії, і, за необхідності, прораховуються окремо (у вигляді комерційної пропозиції потрапляють в особистий кабінет замовника).
Продукт РСУ «Ремонтоманія» дуже зручний і прозорий, заточений і прорахований під новобудови, але команда РСУ надає весь спектр ремонтно-будівельних робіт. Тому в нас є відповіді та рішення на будь-яке Ваше запитання. І ми завжди раді співпраці. 

Image
Image
Image
Image