Поради експертів

Чого на кухні бути не повинно?

 Сьогодні ми поговоримо про стильне і лаконічне оформлення кухні. А конкретніше про те, чого на кухні сучасної господині не повинно бути.
Насамперед це речей "які шкода викинути" - гори пластикових пляшок, пакети з пакетами, невикористані одноразові набори посуду з фаст-фуду, магнітики, стікери, календарики з рекламною продукцією (куплені за акцією разом із йогуртом, пластівцями тощо).
Це все непотрібні, зайві речі на Вашій кухні. Позбавляйтеся звички колекціонувати мотлох. Ми не живемо в період дефіциту і момент "а раптом знадобиться" зазвичай так ніколи й не настає. Побутова техніка, якій Ви не знаходите застосування. По-перше, ретельно обмірковуйте необхідність конкретного побутового приладу до його купівлі. По-друге, існує мультифункціональна техніка, яка поєднує в собі одразу кілька опцій і замінює два, три, чотири окремих прилади. Що дає змогу економити кухонний простір і не захаращувати його. Це ж правило стосується кухонного начиння і посуду. Не потрібне - Вам не потрібне. Смішним чашкам із написами, статуеткам та ароматичним свічкам (якщо вони не   "дуже дорогі серцю дрібниці") - також не місце на Вашій сучасній кухні. Ваш будинок не склад, а Ви - не Плюшкін. Кухня має бути функціональною і зручною, і весь вміст кухні має цьому відповідати.
Ще кілька дрібниць, на які варто звернути увагу. Текстильні рушники краще замінити одноразовими паперовими. Це менш економно, але це набагато гігієнічніше. Губки для посуду варто міняти якомога частіше, для уникнення неприємних запахів і локацій розмноження бактерій. Звісно ж, затишок усі сприймають по-різному, якщо комусь із нас комфортно в мінімалізмі, на іншого це тисне й не дає відчуття "дому". Немає жодних суворих правил в оформленні інтер'єру, навіть раціональність не аргумент. Але є поради, які завжди корисніше прочитати й обміркувати.
Стаття вище - гарний тому приклад.

 

м. Київ Пр-т.Перемоги 53а. Київ Пр-т.Перемоги 53а (тел.044-221-71-71) РСУ

м. Одеса Б.Арнаутська 59 (048-788-71-71) РСУ

Image
Image
Image
Image