Ремонт квартир та будинків

Що таке ремонт під ключ?

 

       Словосполучення «ремонт під ключ РБУ» вже стало заїждженим. Його обіцяють усі. Але вкладають у ці три слова дуже різний зміст. Ключове питання - з чого формується ціна такого ремонту. Зазвичай спочатку озвучена ціна виявляється вельми далекою від підсумкової, і в 99% випадків вона не відображає реальний розмір усіх витрат клієнта на ремонт, після якого можна дійсно відкрити квартиру своїм ключем і починати її обживати. Доводиться уточнювати, що включає ціна нібито «ремонту під ключ»: роботу, матеріали? Роботи чорнові та чистові? Матеріали, зокрема оздоблювальні? А як же сантехніка ? плитка ? і т.д. ?

      Все це вводить в оману, створює плутанину. Тим часом, мрія будь-якого клієнта — один раз заплатити за ремонт і потім в'їхати в абсолютно готову квартиру. І такий підхід до ремонту є нормою в Європі, Ізраїлі, Еміратах, Туреччині …. Замовник ремонту практично завжди після робіт вносить тільки меблі і свої особисті речі, а іноді вносить тільки свої речі.   Тепер це стало реальністю і у нас. Саме таку унікальну для Одеси і Чорноморська послугу сьогодні пропонує компанія РСУ.

Що таке Ремонтоманія?

    Ідеологія компанії побудована на готових рішеннях. Одним із таких продуктів є «Ремонтоманія» (199.99 у.о. за 1 м2²+дизайн-проєкт у подарунок), що гарантує після ремонту абсолютно готову квартиру. Це ПІДСУМКОВИЙ, РЕАЛЬНИЙ, ГОТОВИЙ ремонт, у вартість якого вже навіть включено якісну імпортну сантехніку, плитку, шпалери, ламінат, двері, світло, ел. фурнітуру, плінтуси та багети. завдання клієнта - лише обрати вподобані варіанти, що сподобалися. все інше - турбота РСУ. Ось так ми розуміємо РЕМОНТ ПІД КЛЮЧ. І ми впевнені, що це дуже правильне розуміння. 

Вподобала стаття?
. Приділіть кілька хвилин прочитанню нашої статті Прозрахунковість ремонтних робіт

Image
Image
Image
Image