Дизайн інтер'єра

Дизайн інтер'єра

Чому питання дизайну інтер'єру не менш важливе, ніж місто або район для придбання житла, якість будівництва житла, ціна та якість обробних матеріалів, якість ремонтно-будівельних робіт?

Все просто: інтер'єр квартири впливає на психологічний стан людини. Задає настрій, розповідає про власника та виражає індивідуальність кожного з нас. Кожна дрібниця, кожна деталь в інтер'єрі має значення і впливає на мешканців. Це ціла філософія. Важливо все: від кольору стін і освітлення до розташування ліжка, книжкової полиці і, навіть, капців. Якщо всі ці деталі підібрані правильно - власнику квартири буде затишно, комфортно. Він буде "вдома"!

Дуже важливо розпланувати та організувати простір так, щоб забезпечити максимальний комфорт. Для цього найкраще звернутися до професіонала. Ведь будь-який дизайн-проект починається з вивчення уподобань, інтересів замовника та роботи над плануванням. Не менш важливе питання - колірна палітра. Про вплив кольору на психіку людини написано не мало наукових праць, кожен психолог скаже - настрій і сприйняття людини дуже сильно залежить від кольору приміщення, в якому він (людина) знаходиться.
Тому, наприклад, Ваш улюблений червоний або зелений колір може не підходити Вашому характеру або стилю життя. І оформлена в улюбленому кольорі кімната стане зовсім не улюбленою і не привабливою. Оскільки червоний - стимулюючий колір, людина, яка живе в біснуватому  ритмі, буде відчувати вдома замість відпочинку  і  гармонії - неперервний стрес. Це дуже узагальнено і здійснено, але тим не менше залишається фактом: колірна палітра повинна позитивно впливати на Ваш внутрішній стан!
Тому, окрім власних смаків і уподобань дуже важливо отримати грамотну консультацію фахівця, звернутися до професіонала. Організувати та оформити Ваш простір так - щоб не порушувати Вашої внутрішньої гармонії (навіть якщо ця гармонія суперечить стандартним і шаблонним уявленням). І МИ знаємо, як це зробити!

Ремонтоманія від РСУ - будь-який стиль в інтер'єрі

Image
Image
Image
Image