Дизайн інтер'єра

Дизайн проєкт від РСУ

Дизайн проєкт від РСУ  – це не просто набір сухих креслень, це захоплива дорога від голих стін до затишного гніздечка, яку замовник і команда РСУ проходять пліч-о-пліч. Отже, з чого починається робота над проєктом дизайну інтер'єру? Насамперед - це знайомство із замовником. Бесіда з приводу вподобань у виборі напрямку дизайну, консультації з приводу модних тенденцій та актуальних пропозицій від РСУ. Після знайомства команда РСУ виїжджає на об'єкт (будинок, квартиру, офіс тощо), де робить заміри приміщення і наочно знайомиться зі станом стін, дверей, вікон, підлог, стель. Вислухавши всі побажання замовника, дизайнер РСУ приступає до креслень. РСУ пропонує кожному замовнику на затвердження такий пакет креслень:

1.Обмірний план

2.План монтажу і демонтажу стін, перегородок

3.План розміщення меблів

4.План розкладки підлоги

5.План підшивки стель

6.План підведення холодної та гарячої води, каналізації

7.План розміщення освітлювальних приладів

8.План груп освітлення

9.План електрофурнітури

10.План встановлення теплої підлоги

11.Розгортки (по кухні, санвузлах, кімнатах і холу).

За кожним з перерахованих вище креслень кожному замовнику пропонується кілька варіантів, і кожен замовник обирає найбільш оптимальний. Відштовхуючись від уподобань клієнта, дизайнер РСУ допомагає підібрати декоративні оздоблювальні матеріали, освітлювальні прилади, сантехніку. Вартість яких уже включена в пакети «Ремонтоманії». Лише після затвердження замовником проєкту дизайну ремонтно-будівельна бригада РБУ приступає до втілення задуму. А дизайнер продовжує контролювати весь процес ремонту, аж до передачі ключів задоволеним замовникам.

І, варто підкреслити, проєкт з дизайну інтер'єру клієнти РСУ, згідно з пакетними умовами «Ремонтомнії», отримують абсолютно безкоштовно. Обравши РСУ, Ви опиняєтесь у надійних, турботливих і грамотних руках!

Image
Image
Image
Image