Дизайн інтер'єра

Дизайн проект в Одесі/Києві

Сьогодні ми розглянемо такі актуальні питання, як:

  1. Чому неможливо розпочати ремонт без дизайн-проекту.
  2. Особливості дизайн-проекту в Одесі/Києві.
  3. Дизайн проект від РСУ.

Отже, ремонт розпочинається з дизайн-проекту. Чому? Тому що, як ми вже не один раз підкреслювали: дизайн-проект - це не тільки красивий малюнок кольору стін, підлог, форми стелі та обшивки дивана. В першу чергу це функціональне планування кожного сантиметра вашої квартири. Кожної розетки, кожного краніка і т.д. Не знаючи відповіді на питання, якого кольору буде спальня - ремонт можна розпочати. Але не розуміючи, де на кухні буде плита, де буде в ванній душ або ванна, ремонт не розпочнете. Особливо якщо йдеться про новобудову. Чому?

А це вже відповідь на друге питання - особливості дизайн-проекту в Одесі та Києві. Дизайн-проекти, вимоги до дизайн-проектів, оформлення, наповнення - відрізняються по всьому світу. Не існує єдиного стандарту. В Одесі дуже багато новобудов. І в 90% випадків - це коробка від будівельників. З підведеними комунікаціями, але не розведеними по квартирі (і тим більше не розведеними так, як необхідно саме вашому інтер'єру), вікнами, радіаторами і... неоштукатуреними стінами. Тому завдання дизайнера в Одесі - запропонувати не лише гарний малюнок, але й практичне планування.

І дизайнери РСУ1 думають разом з вами, думають за вас, допомагають вам зробити дім затишним. Безумовно, наші фахівці підберуть разом з вами шпалери, плитку і т.д. Але ви отримаєте не лише обгортку. З нами ви отримаєте продуманий вміст. План меблів (від якого будуть відтворюватись всі наступні креслення), плани електрики, плани підключення води і каналізації, освітлювальних приладів, їх прив'язку до вимикачів, плани розкладки підлоги і підшивки стелі. Все це - дизайн-проект від РСУ в Одесі. І для раціонального планування майбутнього гніздечка хороший дизайн-проект - справжня знахідка!

Image
Image
Image
Image