Ремонт квартир та будинків

Готовий ремонт "під ключ". Вигоди та переваги.

Кожна людина, рано чи пізно, стикається з потребою проведення ремонтних робіт у своєму житлі. Причин тому може бути багато: комусь необхідно освіжити зовнішній стан квартири, хтось хоче кардинально змінити проєкт свого будинку, а є й такі, які, купуючи квартиру, залишаються незадоволені її плануванням і хочуть провести повне перепланування житла.

З кожним днем, послуга ремонт «під ключ» стає дедалі популярнішою, але мало хто знає, чим цей ремонт відрізняється від звичайного, а також про те, які вигоди та переваги очікують на замовника.

.

Пропонуючи своїм клієнтам ремонт «під ключ», компанія РСУ намагається максимально зняти з замовника більшу частину турбот з організації та проведення ремонтних робіт. Попросту кажучи, основне завдання ремонту "під ключ" - виконання комплексу робіт, по закінченню яких замовник приймає в експлуатацію готовий до використання об'єкт, зроблений за індивідуальним проєктом (заходь – і живи).

Отже, що ж таке ремонт під «ключ» і що він у себе включає:

- розробку безкоштовного дизайн-проєкту, яка проводиться за підсумками співбесіди із замовником і містить у собі всі його вимоги та побажання;

- створення кошторису робіт і визначення часу, необхідного для їх виконання (при чому ціна, зазначена за ваш ремонт, буде незмінна).

- створення кошторису робіт і визначення часу, необхідного для їх виконання (при чому ціна, зазначена за ваш ремонт, буде незмінна).

Крім того, РСУ1 пропонує замовнику кілька пакетів на вибір: «мінімальний», «оптимальний» і «максимальний», а також поетапну оплату ремонту (4 етапи). Також компанією РСУ було розроблено пакет «народний», у рамках якого замовник сам купує і привозить на об'єкт будівельні матеріали, а фахівці різних галузей будівництва виконують усі монтажні роботи.

.

Крім цього, компанією РСУ був придуманий і реалізований онлайн «особистий кабінет» для замовника, завдяки якому весь процес ремонту стане на 100% прозорим. В «особистому кабінеті» відбувається онлайн узгодження документів (замовнику не треба їхати до офісу, щоб підписати документи), сюди надходять фото та відео звіти, що дає змогу побачити процес ремонту в реальному часі, а також розроблені креслення та візуалізація майбутнього інтер'єру.

Багатьом може здатися, що послуга ремонту «під ключ» обходиться значно дорожче, ніж звичайний ремонт. Але це далеко не так. Ви тільки уявіть собі, скільки часу і сил ви витратите, якщо будете шукати різних фахівців для виконання робіт? Найматимете компанії, для вивезення будівельного сміття, самостійно завозитимете фінішні матеріали та фурнітуру?

Неякі люди роками намагаються почати ремонт у квартирі, але страх перед труднощами – зупиняє їх. З ремонтом «під ключ» від компанії РСУ, ви заощадите ваш час, сили та енергію, спостерігаючи за станом ремонту прямо зі свого офісу.

Помніть про те, що компанія РСУ1 завжди йде назустріч своїм клієнтам, пропонуючи найвигідніші умови співпраці. Ви можете переконатися в цьому самі, замовивши ремонт «під ключ» у НАС!

 

 

Image
Image
Image
Image