Дизайн інтер'єра

Ідеальний інтер'єр для різних знаків Зодіаку

Сповідомтеся: ви теж іноді заглядаєте у свій гороскоп. Навіть найбільш скептично налаштовані люди, які не вірять у зодіакальну систему передбачень, ні-ні, та й глянуть одним оком, що ж там припасли для них зірки…

Ми вирішили розібратися, як той чи інший знак зодіаку впливає на переваги в інтер'єрі. Завдяки консультації з астрологом, у нас вийшла вельми цікава картина, причому, індивідуальна для кожного зі знаків.

Овен

Найперший знак у зодіаку цінує помірну екстравагантність - в інтер'єрі бажано використовувати незвичайні предмети, витончені й досить легкі, щоб їх можна було в будь-який момент пересунути, якщо зміниться настрій або раптом захочеться змін.

Враховуючи вогняне походження Овна, нескладно здогадатися, що йому буде цікавий камін або його імітація.

.

Телець

Для земних знаків, а особливо для Тельця, комфорт - понад усе. Під час вибору деталей інтер'єру цей знак прискіпливо оцінюватиме кожен бік предмета, обмірковуватиме його розташування, адже простір має стати максимально функціональним і зручним.

.

Особливу увагу Тельці приділяють спальні – тут вони мають створити свій маленький рай із натуральних матеріалів, приємних і м'яких на дотик.

.

Близнюки

Повітряні знаки зодіаку завжди вирізняються легкою вдачею і непосидючістю, тому Близнюки почуватимуться зручно тільки в просторі з мобільними меблями, які можна перетягувати, узгоджуючись зі своїми бажаннями. Те ж саме стосується і аксесуарів. Естетична привабливість меблів для Близнюків полягає в мобільності предметів, їхній мінливості, тому варто звернути пильну увагу на меблі-трансформери.

Комната, якій Близнюки приділятимуть багато уваги при оформленні, – вітальня. Тут завжди можна почути веселий гомін гостей, які привільно розташувалися на місткому дивані та м'яких пуфах; у середині царства спілкування обов'язково присутні невеликі столики та інші горизонтальні поверхні, де можна зі зручністю поставити філіжанку кави або келих з чимось міцнішим.

.

Рак

Вельми сором'язливий і потайливий знак. Йому важливі тактильні відчуття. Тому в оселі Рака мають бути предмети з приємною текстурою, яку можна помацати і погладити. Досить часто в інтер'єрі, створеному Раками, можна побачити пухнасті пледи, хутряні накидки та інші предмети, що надають обстановці затишку.

.

Для Рака ідеальним місцем втілення ідей буде кухня - тут цей знак із задоволенням створить світ дерева й каменю, віддавши перевагу мармуровій стільниці.

.

Лев

Леви люблять розкіш і всі її атрибути, тому для свого житла вони виберуть винятково добротні предмети з багатою обробкою. Це можуть бути дзеркала із позолоченою фактурною рамою, дорога оббивка на меблях, зухвалий декор.

Леви люблять привертати до себе увагу, тому будьте готові відчути в інтер'єрі атмосферу помпезності.

Діва

Нехай зовнішній вигляд цього знака вас не обманює: вони можуть здаватися натхненними і піднесеними, але насправді є вельми приземленими людьми, адже їхній знак - земний.

.

Прикметно, що Діви - найвимогливіші до порядку серед усіх земних знаків, тому буквальна кожна річ, навіть найдрібніша, має лежати на своєму місці. У домі Діви все суворо й акуратно – тут немає місця хаосу.

.

З іншого боку, Діви – ліричні натури, тому в їхньому житлі присутні природні атрибути і все, що з ними пов'язано. Ви обов'язково зустрінете в приміщенні екологічно чисті матеріали, речі ручної роботи, підлогові та настільні вази зі справжніми квітами.

.

Ваги

Ще один повітряний знак, що віддає перевагу гармонійному інтер'єру. Простір має бути збалансований за колірною гамою і пропорціями. У всіх приміщеннях превалюють світлі відтінки.

Меблі мають бути легкими і витонченими, без гротеску і масивних форм. Вітаються милі та приємні погляду аксесуари.

Скорпіон

Цей знак вельми вимогливий до інтер'єру, тому, замовляючи ремонт під ключ в Одесі, завжди вимагає тільки оригінальні ідеї та цікаві дизайнерські прийоми. Скорпіон не зациклений на функціональності предметів – йому важливіше те, який ефект справляють предмети.

В інтер'єрі, створеному відповідно до побажань цього знака, ви побачите оксамит, метал і шкіру. Використовуються тільки насичені тони – світлі відтінки, якщо і присутні, то в дуже малій кількості.

Світлі відтінки, якщо і присутні, то в дуже малій кількості.

Стрілець

Стрільців вельми важко назвати домосідами – вони весь час прагнуть уперед, люблять подорожувати і відкривати нові горизонти. Вони привозять із мандрів різні дивовижні штучки, якими потім прикрашають інтер'єр. Будучи допитливими, обов'язково додадуть хоч в одну кімнату полицю з книжками.

Трудно виділити певну колірну гаму, яка подобається цим вогненним знакам. Але одне можна сказати точно: інтер'єр у стилі еклектика припаде до душі Стрільцю.

.

Козерог

Головний девіз Козерогів - чітке планування, наявність усіх необхідних предметів побуту, зручне зонування. Козеріг, як земний знак, віддає перевагу масивним меблям, надійним матеріалам, які довго прослужать. За наявності вільних коштів, обов'язково прикуплять хоч парочку антикваріатних штучок.

Водолій

Воздушні Водолії, які дивляться в майбутнє, прагнуть втілити у своєму житлі останні досягнення техніки - «розумний дім» буде ідеальним варіантом для життя. Водолії люблять неординарні високотехнологічні рішення, нестандартні конструктивні елементи, декор «без перевантаження» з максимальною функціональністю.

Будинок Водолія - це торжество унікальності, оскільки цей знак намагатиметься зробити інтер'єр нестандартним завдяки використанню незвичних текстур і фактур, глянцю, скла і металу.

Водолії, будучи повітряним знаком, не сприймають масивних і важких предметів меблів, тому все має бути легким і витонченим.

Риби

Романтична і лірична натура водного знака Риб вимагає створювати інтер'єр елегантним і легким, уникати гострих кутів, замінюючи їх округлими формами і м'якими переливами кольорів.

Риби віддають перевагу ворсистим фактурам, а комфортні дивани у вітальні, спальні або в будь-якому іншому куточку будинку, напевно, будуть усипані безліччю м'яких подушок. Риби багато уваги приділяють авторським аксесуарам, тому їхній дім завжди цікавий і вельми еклектичний.

Яким би ви не були знаком зодіаку, в РСУ ви можете замовити ремонт квартири або будинку, і ми втілимо ваші побажання на вищому рівні.

 

Image
Image
Image
Image