Поради експертів

Як зробити передпокій світлим і великим

Передпокій — це те місце, яке ви бачите першим, заходячи в квартиру, і останнім, коли виходите з неї. Дуже часто кімната темна і тісна. Щоб це виправити, можна скористатися деякими хитрими прийомами.

  1. Дзеркало завжди робить будь-яку кімнату візуально ширше. Дуже важливо уявити, що саме воно буде відображати. Напроти дзеркала не повинно бути безладу! Добре, якщо в ньому буде відображатися люстра або гарна картина. Можна поставити в прихожій велику шафу-купе з дзеркальними дверима або ж зробити дзеркальне облицювання однієї зі стін.

  2. Якщо коридор темний і довгий, то зробіть арку замість дверей у кімнату, в яку він веде. Так його можна зробити яскравішим. Цей прийом називають “світло в кінці тунелю”.

  3. Відмовтеся від декору. Світлі стіни і простий плінтус створюють атмосферу чистоти. Також радимо не перегружати простір зайвими меблями: вибирайте тільки найнеобхідніше.

  4. Якщо це можливо, то приберіть стіну між прихожою та вітальнею. Це розширить простір кімнати.

Разом з РСУ ви зможете обрати найбільш підходящий для вас спосіб, за допомогою якого передпокій стане просторим і затишним. Залишайте заявку на нашому сайті.

Image
Image
Image
Image