Поради експертів

Як вибрати ламінат?

Ламінат все частіше використовують як підлогове покриття. Він дійсно має кілька переваг перед іншими покриттями. Крім прийнятної вартості, це: тривалий термін служби, легкість у монтажі і відсутність потреби в дороговартісному догляді за ним. Також він екологічно безпечний для людини.

Як же вибрати ламінат для своєї квартири?
 

По-перше, враховуйте його товщину. Для яких випадків підійде товстий ламінат? Якщо базове покриття підлоги не у найкращому стані, то обирайте його! Якщо ж ви хочете підігрів полу, то вибирайте тонкий ламінат. Він швидше нагрівається.
 

По-друге, пам'ятайте, що є кілька класів ламінату (31, 32, 33 і 34). З них 34 клас має найвищий ступінь щільності і може прослужити довше за інших. Його використовують у приміщеннях, де завжди навантаження на підлогу досить велике. Він може прослужити вам аж 25 років, якщо про нього правильно дбати.
 

Якщо ви боїтеся помилитися, то приходьте до нас! Набагато простіше вибрати все необхідне для ремонту в одній компанії! РСУ допоможе зробити у вашій квартирі ремонт, який прослужить довгі роки. Ми робимо все можливе, щоб вас задовольнив результат нашої роботи.

Image
Image
Image
Image