Ремонт квартир та будинків

Як вибрати люстру?

За допомогою правильно підібраної люстри можна додати вдалого акценту або навпаки: гармонійно вписати її в стиль кімнати і зробити практично непомітною. Як обрати люстру для дому?

1. Враховуйте розмір приміщення. Для невеликої кімнати рекомендується використовувати декілька мініатюрних світильників. А для просторої можна обрати велику люстру, яка буде привертати увагу і освітлювати всю простір.

2. Колір люстри повинен бути другим у кольоровій гаммі кімнати. Він не повинен виділятися з загальної картини дизайну приміщення.

3. Важливий стиль кімнати. Мінімалізм любить люстри геометричної форми, а кантрі – збалансоване поєднання матеріалів. Любителі вінтажу або модерну повинні звернути увагу на люстри з каменями.

4. Також рекомендується враховувати висоту стелі. Підвісна люстра добре підходить для кімнат з високими стелями, а стельова — для тих, що з низькими стелями.

5. Для спальні підійде люстра з пультом. З його допомогою можна регулювати інтенсивність світла, що допомагає створити сприятливу атмосферу в кімнаті.

6. В ванну кімнату можна вішати лише ту люстру, яка безпечна для людини в умовах підвищеного рівня вологості.

7. Для вітальні підійде та люстра, яка вписується в інтер'єр кімнати.

Разом з РСУ ви зможете обрати ідеальну люстру для вашої кімнати.

Image
Image
Image
Image