Ремонт квартир та будинків

Як вибрати шпалери?

Однією з головних складових стильного інтер'єру є шпалери. Тому дуже важливо вибрати підходящі для вас. Як це зробити?

Якщо ви плануєте вішати на стіни картини, то рекомендується вибирати шпалери нейтральних кольорів без малюнка. Так вони не відволікатимуть увагу від творів мистецтва. Якщо ж меблі в вашій кімнаті однотонні та спокійного кольору, то можна вибрати різнокольорові і яскраві шпалери. Щоб зробити стеле зорово більшим, виберіть ті, на яких зображені вертикальні смуги.
 

Велику роль також грає вибір кольору. Нейтральні шпалери не відволікають від унікального або вишуканого меблі, а яскраві роблять інтер'єр більш неповторним і нестандартним. Холодні відтінки варто вибирати для кімнат на півдні, а теплі для тих, що на півночі. Уникайте темних відтінків в маленькій кімнаті, якщо не хочете візуально ще більше звузити простір.
 

Червоний однозначно не підходить для спальні, так як він викликає у людини почуття бадьорості і збудження. Для неї краще вибрати пастельні відтінки. А от для особистого кабінету цей колір чудово підійде. Для дитячої вибирайте теплі відтінки. Наприклад, удачним буде помаранчева гамма. У вітальні можете дозволити своїй фантазії розігратися і використовувати абсолютно будь-які відтінки.
 

Наші дизайнери допоможуть вибрати підходящі кольори для кімнат у вашій квартирі. Для РСУ найголовніше — щоб клієнт залишився задоволеним, і всі його ідеї та фантазії втілилися в життя!

Image
Image
Image
Image