Поради експертів

Як вибрати плінтус

 Плінтус, плінтус, плінтус.
 Сьогодні, дорогі друзі, ми поговоримо про те, як правильно підібрати такий важливий елемент декору, як підлоговий плінтус. З чим найграмотніше поєднувати плінтус, з якого матеріалу вибирати плінтус і, найголовніше, всі плюси даного елемента декору.
Отже. Чому підлоговий плінтус у господарстві річ незамінна? Тому що, це не тільки красиво, але й практично. Підлоговий плінтус маскує щілини в примиканні підлогових покриттів, а це, своєю чергою, дозволяє без шкоди для стін мити підлогу. Кольорові рішення для Вашого плінтуса. Звісно, сьогодні не існує суворих рамок і обмежень в оформленні інтер'єру, " я художник, я так бачу & quot; дедалі більше набирає обертів не тільки в живописі. Поєднувати плінтус можна з будь-якою деталлю або контрастно не поєднувати ні з чим. Але, лаконічніше і приємніше дивитися на такі поєднання:
1) Плінтус, підібраний під колір дверей, - найгармонійніше і найповітряніше поєднання 
2) Плінтус, підібраний під колір підлогового покриття
3) Плінтус, під колір стін - це остаточно "розчиняє" межі простору
4) Плінтус, підібраний під колір віконних рам
Щодо матеріалу, то, звісно, обираючи між пластиковими плінтусами та мдф (чи навіть деревом) - не варто економити. У вологих приміщеннях і на кухні - ідеальне рішення робити плінтус із тієї ж плитки, що постелена на підлозі (жодних проблем із вибором кольору та максимальна практичність). Ми приділяємо увагу кожній деталі у Вашому інтер'єрі, допомагаємо підібрати, радимо й спрямовуємо, тому ремонт з РСУ - це захопливо, легко й на всі 100% якісно.

Image
Image
Image
Image