Поради експертів

Ландшафтний дизайн

 Ми так часто говоримо про інтер'єр (стилі дизайну, грамотну ергономіку, актуальні та модні кольори, функціональність, затишок та комфорт),  що прийшов час розглянути актуальні питання екстер'єру, особливо якщо Ви щасливий власник власного приватного будинку. А якщо ще ні, але давно мрієте, то пропозиція #твійдім від РСУ саме для Вас.
 Отже, ландшафтний дизайн це не тільки гарні квіточки біля будинку. Це ціла філософія. Ландшафтний дизайн задає настрій всьому будинку, додає гармонії та прекрасність до навколишнього простору. Для грамотного планування ландшафтного дизайну 2018 року варто пам'ятати просте правило "краса в простоті". 150 тисяч рідкісних дерев або кущів, висаджених за принципом "щоб було" не прикрасять Вашу ділянку перед будинком. А величезний басейн посеред ділянки не підкреслить Ваше фінансове становище. Ландшафтний дизайн починається з мистецького проектування. І, як і будь-який інший вид проектування, краще довірити це питання спеціалісту, який врахує всі інженерні аспекти, а також грамотно підійде до питання флористики (врахує нюанси висадки тих чи інших груп рослин, клімат та естетичний вигляд) і лаконічно з'єднає всю композицію.  Ландшафтний дизайн включає в себе не тільки живу природу, а й мистецькі деталі у вигляді скульптур, штучних водойм, фонтанчиків і т.д, садовий декор, огорожі, а також питання освітлення ділянки (як декоративного, так і функціонального). Ландшафтний дизайн не повинен суперечити загальній стилістиці будинку, а має враховувати потреби всіх членів родини, бути не тільки красивим, а й практичним.

 Питання благоустрою екстер'єру Вашого будинку - дуже важливе та потребуюче уваги. І підходити до нього варто з не меншою любов'ю, як і до питання благоустрою інтер'єру. Ландшафтний дизайн - це мистецтво. І ми всі знаємо: чим більше душі вкладаєш у "твір", то вища ймовірність створити шедевр.

Image
Image
Image
Image