Поради експертів

Особистий кабінет від РСУ

Найкращий спосіб контролю перебігу робіт, який тільки можна було придумати

Ремонт квартир під ключ - готовий ремонт – це прекрасний спосіб зберегти свій час і нерви. Кожен замовник бажає знати, в якому стані перебуває процес ремонту. Але як зробити це без особистої присутності?

Представляємо вам унікальну розробку від нашої команди – особистий кабінет, де ви можете перевірити всі етапи робіт. Реєструючись, ви отримуєте унікальний логін і пароль до свого особистого кабінету. У вашому віртуальному просторі ви завжди зможете дізнатися інформацію про ремонт і ступінь готовності об'єкта. Для навігації можна використовувати як меню швидкого доступу, так і загальний список у правому верхньому куті екрана.

Кнопка «Ваші об'єкти» дасть вам змогу вибрати нерухомість, звіт щодо якої вам цікавий. Спливаюче віконце повідомить вам:

  • Адреса об'єкта, кількість фотозвітів і документів по ньому.
  • Контактні дані менеджера проєкту,
  • Додаткові телефони, пошту та інші способи зв'язку з керівниками проєкту.

Основне, інтуїтивно зрозуміле в управлінні меню, містить 4 головні розділи:

Фотозвіти про хід робіт

 

З самого першого дня роботи над об'єктом ми робимо фотографії кожного етапу будівництва або ремонту. Нові знімки завантажуються 1-2 рази на тиждень. Під кожною новою групою фото вказуються дати зйомки, а також кількість завантажених зображень. Крім того, ви завжди будете в курсі того, які матеріали закуплені на кожному з етапів робіт.

Відеоспостереження в режимі онлайн

Цей пункт дає змогу вам за наявності інтернету отримувати доступ до вашого об'єкта в режимі реального часу. Ми встановлюємо широкоформатні відеокамери з гарною якістю зображення, тому ви бачите чітку і ясну картинку того, що відбувається у вашій квартирі або будинку.

Бюджет і документи

Кожен проєкт вимагає великої кількості документації, яку необхідно узгоджувати і підписувати. Щоб скоротити ваші витрати і заощадити час, ми зробили процес підписання віртуальним, але не менш дієвим – всі документи справжні, і мають юридичну силу. У цьому розділі ви можете бачити:

  • документи, які очікують на узгодження (роботи, купівля матеріалів),
  • схвалені вами документи, із зазначенням дати узгодження,
  • інші документи, які можна завантажити прямо з сайту.

Як тільки ви затверджуєте документ, менеджер отримує на пошту повідомлення.

.

Візуалізація та креслення

У цьому розділі ми зробили три підпункти для зручного пошуку потрібної вам інформації:

  • креслення, які очікують схвалення,
  • креслення, що проходять узгодження,
  • візуалізація.

Як тільки-но в цьому розділі з'являється нове фото, документ або оновлюються вже наявні файли, ви автоматично отримуєте сповіщення на пошту та на телефон у вигляді СМС-ки від RSU, тож ви не пропустите жодної крихти інформації.

.

Ми зробили особистий кабінет не просто вашим віртуальним майданчиком, а й простором, де ви можете в будь-який момент часу слідкувати за всіма етапами робіт, їхнім виконанням та вносити правки до запропонованої проєктної документації.

 

 

Image
Image
Image
Image