Поради експертів

Мінімалізм в інтер'єрі

Інтер'єр будинку може багато розповісти про характер його господаря. Кольори, текстури і форми — все це є вираженням індивідуальності людини. Одним з стилів, який, ймовірно, оберуть спокійні та амбітні люди, буде мінімалізм.

Мінімалізм в інтер'єрі — це стиль, якому властиві строгість та стриманість в оформленні. Зазвичай, для його створення використовують меблі чорного, сірого або білого кольору. Які в нього особливості?

1. У кімнатах повинно бути якомога більше простору. Забудьте про перегородки.

2. Великі вікна, завдяки яким кімната наповнюється сонячним світлом. Що стосується ламп — їх повинно бути мінімальна кількість.

3. Для підлоги використовують однотонний ламінат, паркет або плитку. Забудьте про візерунки і яскраві кольори. У спальні рекомендується покласти килим з довгим ворсом.

4. Меблі не повинно бути занадто багато. Шафи бажано робити вбудованими у стіну. Уникайте зайвих і зайвих деталей. Кожен предмет в кімнаті повинен бути функціональним.

5. Для стін краще обирати білий, бежевий і чорний кольори. У спальні відмінним варіантом будуть сині та сірі шпалери.

6. Застосовними будуть великі вазони. Вони зроблять кімнату більш живою.

7. У ванній, оформленій в мінімалістичному стилі, не повинно бути великої кількості косметики та ванних приналежностей на полицях. Рекомендується приховати їх у висувних ящиках.

 

Якщо ви бажаєте оформити свою квартиру в стилі мінімалізму, але поки не знаєте як, то звертайтеся до нас! РСУ допоможе зробити інтер'єр кімнат стильним та сучасним.

Дизайн проект в Одесі від РСУ

 
Image
Image
Image
Image