Дизайн інтер'єра

Морський стиль

 Одеса - одне з найкрасивіших міст у світі біля моря. Сьогодні ми поговоримо, як оформити інтер'єр квартири у морському стилі. Дизайн квартири в такому стилі - сонячний і світлий. Основні правила, яких варто дотримуватися:

1. Гармонійно поєднувати фактури та кольори: основні кольори морського інтер'єру - білий, бежевий, пісочний, синій, блакитний, лазурний та зеленуватий. Фактура - смужка. Але головне - не переборщити з цією смужкою, смугасті акценти не повинні розбивати очі.

2. Натуральні матеріали в оформленні та декорі: дерево, відерце, парусна тканина, сітка, мішковина.

3. А звісно, аксесуари з морською символікою: якорі, прапорці, керма, барометри, компаси, скриньки, акваріуми, глобуси, морські зірки, черепашки, карти, картини з морськими пейзажами, фотографії подорожей тощо.

            Морський інтер'єр надає романтичний, казковий настрій. Він чудово підійде любителям подорожей і пригод. Адже після кожної відпустки можна приносити новий декор для підтримання атмосфери всієї квартири та приємних спогадів. Цей стиль дуже елегантний і красивий. З одного боку інтер'єр виглядає простим і легким, а з іншого - вишуканим і витонченим. І він підійде не лише дорослим, чудово буде виглядати дитяча кімната, оформлена в морському стилі. А в місті біля моря цей стиль - виграшний варіант для оформлення кафе, хостела, офісу чи ресторанчика. У дизайнерів команди РСУ  завжди є цікаві ідеї, цінні поради та оригінальні рішення, як перетворити Вашу квартиру, будинок або офіс у морський шедевр, а точніше перлину. 

Ремонтоманія від РСУ - будь-який стиль в інтер'єрі

Image
Image
Image
Image