Поради експертів

Трохи про принципи, чесності чи одкровення

Трохи про принципи, чесність, або «відкровення по одеськи»

         Дорогі друзі, ми всі любимо Одесу, ринки, і, звичайно ж, живе спілкування з продавцем. І ні для кого не секрет, що кожен буде розповідати, наскільки він чесний, прозорий, і що саме він пропонує вам придбати щось відповідне саме для вас. Але що ж справді підразумівається під гучними словами «ЧЕСТНІСТЬ» та «ПРОЗОРІСТЬ»? Давайте розберемося по порядку, і оскільки ми будівельна компанія, давайте заглибимося саме в ремонт та будівництво. 

         Почнемо з улюбленого – «ЧЕСТНІСТЬ». На сьогодні, майже кожна будівельна компанія стверджує, що вони найчесніші, маючи на увазі зафіксовані ціни. Так, ціни зафіксовані, але обсяги робіт, на жаль, ні. І от ваша вартість ремонту починає плавно зростати.
Ми ж надаємо вам ПОДАЛІКОВУ вартість на весь ремонт взагалі на момент підписання договору з РСУ.

         Продовжуємо – «ПРОЗОРІСТЬ». І це вже найцікавіше. Ми даємо вам прозору кошторис – це можна почути просто кілька разів на день. Вас завалить цими безкінечними «прозорими» кошторисами, більшість з яких ви навіть не зможете перевірити.
І вас точно так само прозоро водитимуть по різних НЕЗАЦІКАВЛЕНИХ магазинах з плиткою, ламінатом, шпалерами та розповідатимуть про знижки саме для вас.
З нами ви забудете про слово «КОШТОРИС». Вартість включає абсолютно всі декоративні матеріали, вибір яких величезний і представлений в ОДНОМУ місці - Нашому ШОУРУМІ за адресою вул. Нежинська 67.
         РЕМОНТОМАНІЯ від РСУ – найідеальніше рішення всіх головних проблем з ремонтом квартир. І YES! Ми найкращі в своїй справі в Одесі. 




 


 

Image
Image
Image
Image