Ремонт квартир та будинків

Оздоблення будинків в Одесі та Києві

Оздоблення будинків в Одесі та Києві

Ви придбали будинок, але його стан залишає бажати кращого? Можливо, це навіть нова нерухомість, але багато що в ньому доведеться переделувати? Як поступити в такому випадку? Адже небагато хто знає - з чого починати роботи в будинку. Це - колосальне витрачання часу, коштів, а іноді - і нервів.

Єдине правильне рішення

Оптимальний варіант у цьому випадку - оздоблення будинків під ключ. Метр в Одесі - коштує по-різному. Багато компаній призначають занадто високу необґрунтовану ціну оздоблення будинків. Ціни в Одесі на ремонт квартир зазвичай дивують не завжди радують. Крім того, добросовісність деяких виконавців також залишає бажати кращого.

Кому ж довірити таку відповідальну справу? Уважно дослідивши всі пропозиції на ринку будівельно-ремонтних робіт, дізнавшись - скільки коштує оздоблення будинку під ключ, ви обов'язково зупините свій вибір на компанії «РСУ»

Гарантії

Але не лише демократичні, обґрунтовані ціни приваблюють в нашу фірму багато замовників. Ми даємо гарантію на свою роботу. Її термін - 3 роки. Виконуємо широкий спектр послуг, починаючи від проектування, закінчуючи, якщо потрібно, підбором штор і світильників.

На рахунку нашої компанії - багато виконаних робіт: ремонт і оздоблення будинків, котеджів, квартир. І якщо ми виконали колосальну реконструкцію Морського вокзалу, то з вашою нерухомістю справимося на відмінно!

На нашому сайті ви можете вибрати матеріали для оздоблення, необхідний вам пакет послуг і зробити замовлення. Наш менеджер зв'яжеться з вами і відповість на всі питання, які вас цікавлять. При оформленні замовлення чітко узгоджується ціна робіт і графік їх виконання. І жодна з цих умов не змінюється ні на якому з етапів виконання замовлення. А за ходом виконання робіт ви можете слідкувати в режимі онлайн завдяки камерам спостереження, встановленим на об'єктах.

Image
Image
Image
Image