Ремонт квартир та будинків

Оздоблення котеджів

Оздоблення котеджів

Ви стали щасливим власником котеджу, але в ньому потрібно зробити багато оздоблювальних або ремонтних робіт? Або ви хочете повністю перебудувати своє житло? Мрієте про щось нове, креативне та сучасне? А може, вам до душі фундаменталізм?

Зізнайтеся, досить складно самостійно, не маючи достатніх профільних знань та досвіду, виконати оздоблення котеджу або квартири. Але з цим завданням легко справляться спеціалісти компанії «РСУ»!

Одна з послуг, яку ми пропонуємо нашим клієнтам - оздоблення котеджів під ключ. Одеса - місто, в якому багато будинків і котеджів. І найкомфортніші, надійні та сучасні ми будували, або ми займалися їх оздобленням.

Зручний сервіс для клієнтів

Кожен наш клієнт може самостійно розрахувати вартість оздоблення котеджу під ключ в Одесі. Вона може бути різною. І залежить від обраних вами матеріалів та обсягу виконуваних компанією робіт. А ціну наших послуг ви будете знати відразу, ще до того, як спеціалісти почнуть роботу.

Прийнятні ціни

Щоб переконатися в прийнятності наших цін, просто дізнайтеся - скільки коштує оздоблення котеджу під ключ в нашому місті, а потім порівняйте наші ціни з цінами інших компаній. І тоді ви зрозумієте, що знайшли те, що шукали.

На всі види робіт ми надаємо гарантію - 3 роки. Також у нас здійснюється повний тех- та архнагляд. А крім того, кожен клієнт має можливість вести власний нагляд за ходом виконання робіт завдяки камерам, встановленим на об'єкті.



 

Image
Image
Image
Image