Ремонт квартир та будинків

Оздоблення квартир

Оздоблення квартир

Зауважували, що купуючи квартиру, нові власники завжди хочуть щось переробити під себе або зробити капітальний ремонт в ній? І навіть житло в новобудовах іноді потребує якісного оздоблення.

Оздоблення квартир під ключ в Одесі - послуга, яку надає компанія «РСУ». За бажанням замовника вона може включати абсолютно все: починаючи від підготовчих робіт, закінчуючи встановленням меблів.

Наші партнери - тільки надійні постачальники

Ми співпрацюємо тільки з перевіреними постачальниками будівельних матеріалів, які стійко зарекомендували себе на ринку. На сайті ви бачите всі матеріали, з якими ми працюємо. І обираєте те, що підходить саме вам. Також чітко вказані ціни і терміни виконання робіт.

Можливість ви бору

Ми виконуємо будь-які роботи. Це може бути як мінімальний ремонт, так і максимальна оздоблення квартир. Ціни в цьому випадку також різні. І вони залежать від виконаних робіт. Обираючи один із чотирьох запропонованих пакетів, ви вибираєте спектр послуг, які ми надаємо. Це може бути мінімальне оздоблення квартири. А може бути - повний пакет послуг. «Заходь і живи» - це про пакет «Універсальний». А для людей з обмеженим бюджетом у нас є інші, більш економні пакети: «Мінімальний» і «Оптимальний». Але, незалежно від того, який з пакетів ви оберете, ми гарантуємо своєчасне виконання замовлення, повний звіт про виконану роботу, чітке виконання ваших бажань і дотримання строків.

Прийнятні ціни

Якщо ви збираєтеся заселитися в нову квартиру, але в ній багато ще не готово, тоді оптимальний для вас варіант - замовити послугу «оздоблення нових квартир під ключ» в компанії «РСУ». Наші ціни вас приємно здивують. Дізнавшись - скільки коштує оздоблення квартири під ключ в Одесі, ви зрозумієте, чому багато власників квартир в відомих житлових комплексах: «Гагарінський», «Жемчужина», «Парк Совіньйон», «Бельєтаж», «Дмитріївський» - довірили це відповідальне діло саме нам.


 

Image
Image
Image
Image