Ремонт квартир та будинків

Оздоблення квартир

Оздоблення квартир в Одесі та Києві

На ринку нерухомості представлене різноманітне житло будь-якого класу. І навіть придбавши нову квартиру, будинок або котедж, частіше всього новий власник бажає переделати все по-своєму або додати деяких елементів у новопридбане житло.

Оздоблення нових квартир під ключ – доступна послуга, яку пропонує своїм клієнтам надійна компанія «РСУ». І нею користуються навіть власники квартир у новобудовах.

Широкі можливості, якість та гарантії

За бажанням замовника оздоблення житла може бути мінімальним або максимальним – залежно від того, який пакет послуг ви обираєте. Це може бути простий ремонт від наших спеціалістів, або – повний спектр робіт, закінчуючи встановленням меблів.

В чому перевага компанії «РСУ»? Їх кілька. Ми не нав'язуємо нашим клієнтам непотрібні послуги та дорогі матеріали. Заходячи на наш сайт, замовник реєструється в особистому кабінеті, де обирає лише ті роботи і послуги, які йому необхідні. Те ж стосується і матеріалів, з якими працюватимуть співробітники нашої компанії. А їх якість – завжди відмінна. Адже нашими постачальниками є найкращі, перевірені виробники будівельних та оздоблюв альних матеріалів. Також, по закінченню робіт ми видаємо сертифікат якості. Гарантія на виконані роботи – 3 роки!

Дотримання угод

Склавши з вами угоду про терміни виконання замовлення, ми завжди точно дотримуємося встановленого графіка. Форс-мажори тут виключені. Те ж стосується і передбаченої заздалегідь вартості наших послуг. Ви можете бути впевнені, що на фініші робіт вона залишиться такою ж.

Якщо у вас ще виникають сумніви – відважно вводьте в інтернет пошуковий запит «Оздоблення квартири під ключ метр в Одесі» або «оздоблення квартир ціни Одеса Київ». Вивчивши всі пропозиції, ви обов'язково зупините свій вибір на нашій компанії, як це зробили сотні інших наших замовників.

 

Image
Image
Image
Image