Ремонт квартир та будинків

Плитка для ванної

Не секрет, що для обробки ванної найчастіше вибирають саме плитку. І як же вибрати з багатого асортименту РСУ саме ту, яка сподобається протягом багатьох років?

Колір плитки повинен гармоніювати з кольором сантехніки. Інтер'єр ванної повинен бути гармонійним і цілісним. Тому варто уважно розглядати кожну деталь.

Поєднуйте матову і глянцеву плитку на стінах. Таке інтер'єрне рішення зробить кімнату більш стильною.

Але для підлоги краще все ж використовувати лише матову, так як глянцева ковзка і травмобезпечна. Якщо ви за сміливі рішення, то відмовтесь від традиційної квадратної або прямокутної плитки і оберіть мозаїчну! Вона ідеально підходить для оригінальних і творчих людей. Крім того, її легко укладати!

У ванну кімнату з однотонною плиткою на стінах і білою сантехнікою гармонійно впишеться багатокольорова підлога. Гарний варіант — плитка з барвистим орнаментом. Якщо ж ви прихильники стилю мінімалізм, то плитка на стінах і підлозі повинна бути одного відтінку. Можна зробити підлогу з підігрівом, щоб було комфортніше ставати на неї босими ногами. А для тих, хто хоче зекономити, підійде мініатюрний килимок.

РСУ з радістю допоможе створити дизайн вашої мрії для ванної кімнати.

 
Image
Image
Image
Image