Ремонт квартир та будинків

Чому хороші штори коштують дорого?

 Декорування кімнати - відповідальний етап дизайну інтер'єру. Він говорить про смак господаря квартири. Грамотно підібраний текстиль - найважливіша деталь в декорування вашої кімнати. Ми звикли думати, що дорогою може бути якісна техніка, меблі. А ось до текстилю ставимося більш поверхово. І це не правильно. Красиво виглядатимуть тільки якісні штори. Поганими шторами можна зіпсувати хороший інтер'єр, і навпаки. Хорошим текстилем можна витягнути нудний інтер'єр.
Кусок тканини не повинен коштувати дорого. Спочатку хибне переконання. Адже пошиття штор професіоналами - це не тільки шматок тканини. Це цілий трудомісткий процес. Цей сервіс включає в себе - виїзд на об'єкт замовника, консультацію фахівця при виборі фактури і забарвлення майбутніх штор. Вибір дизайну штор, що гармонійно підкреслюють загальну стилістику квартири. Індивідуальне пошиття, враховуючи всі побажання замовника і поради фахівця. Декатирування тканини (пропарювання) для того, щоб штори зберігали свою форму (не підскакували, не сідали, не витягувалися). І - встановлення готових виробів у квартирі замовника. А також поради експерта щодо правильного догляду за шторами. Так, хороші речі варто цінувати і любити, ви не станете самі розкручувати пральну машинку. Так ось і текстилю для вікон теж потрібна турбота фахівців. Не режим швидкого прання на 800 оборотів, а хімчистка. І з цим питанням правильніше також звернутися до професіоналів.
 Так, звісно, можна купити тканину на ринку та пошити у "своїх", можна придбати готовий виріб у гіпермаркеті.І це, безумовно, буде дешевше. Але ніхто, крім Вас самих, не буде нести відповідальність і гарантію за якість виробу. І тим більше, відповідальність, за естетичний зовнішній вигляд.
 Якісно, гарно й дорого або "просто, щоб було" - особистий вибір кожного з Вас. З пакеотом від РСУ "Оптимальний" ви матимете саме такі - дорогі, якісні штори, підібрані фахівцями з текстилю та повний сервіс послуг з їхнього дизайну, пошиття та монтажу.Любов до себе починається з любові до того, що нас оточує. Давайте оточувати себе улюбленими речами та довіряти професіоналам. 

Image
Image
Image
Image