Ремонт квартир та будинків

Покрокова інструкція Ремонтоманії

 

      Процес роботи з будь-якого з пакетів Ремонтоманії виглядає наступним чином. Замовник приносить нам план БТІ, якщо плану немає, ми його оперативно знаходимо. Потім вибирає пакет: Мінімальний, Оптимальний, Максимальний. Після цього дизайнер і клієнт починають обговорення, в якому стилі планується ремонт.

      Тут слід зробити важливе зауваження. Існують компанії, які також пропонують якісь готові пакети ремонтних послуг, але при цьому відразу попереджають, що ремонт у стилі «хай-тек» має одну вартість, у стилі «прованс» іншу, у стилі «лофт» — третю, і так далі. Як показує практика, вони не в змозі дати Вам точне розуміння, що ви отримаєте за підсумком ремонту, які матеріали і які роботи. Але наша ціна не залежить від стилю ремонту. Є 6 199,00 грн/м2, 9 199,00 грн/м2 і 12 199,00 грн/м2, і все. Кожен із цих трьох пакетів передбачає будь-який стиль інтер'єру на вибір Замовника. Від стилю ремонту ціна не залежить. Вибрати матеріали, які використовуються в ремонті, можна в онлайні на сайті компанії РСУ.

.

       Далі, дизайнер показує клієнту різні візуалізації, готові ремонти, щоб зрозуміти, що хоче Замовник отримати в результаті. Коли дизайнер розуміє стиль, він просить клієнта самостійно зробити добірку матеріалів на сайті, або допомагає йому в цьому. Якщо клієнт сам підбирає матеріали, і дизайнера щось бентежить, якщо щось на його думку не вписується в стиль, то він дає свої рекомендації. Підсумок цієї роботи - візуалізація готового проєкту, картинка готових ремонтів. Слід зазначити, що потім змінювати візуалізацію досить проблематично, тому ми можемо лише за фактом на місці поміняти деякі матеріали, декор. Але дизайнер залишається завжди на зв'язку з клієнтом, він уточнює будь-які нюанси, щоб проєкт і сам ремонт повністю влаштовував Замовника.

    Потім клієнту присвоюється персональний менеджер проєкту, який буде курирувати цей об'єкт від початку і до кінця. Підписується договір, авансується. Створюється особистий кабінет клієнта. Менеджер з дизайнером виїжджають на об'єкт, де дизайнер робить точні фактичні виміри, тому що паспорт БТІ не завжди точний на всі 100%. Тут хотілося б зазначити, що РСУ працює з усіма об'єктами, у будь-яких новобудовах і вторинному фонді. Ми не прив'язані до якоїсь будівельної компанії, яка пропонує зробити «ремонт під ключ» тільки у своєму будинку.

       Є й така схема роботи, коли людина прямо в нас на сайті одразу робить добірку за матеріалами, потім надсилає її нам ,  з вказівкою, де і що використовується, і ми спочатку працюємо з цього документа, а вже потім зв'язуємося з клієнтом, уточнюємо всі деталі й показуємо йому те, як ми уявляємо його ремонт і його квартиру. У будь-якому разі, зустріч із клієнтом обов'язкова, дизайнеру необхідно зрозуміти його запити, смаки, мету ремонту (для себе, для продажу або під здачу в оренду), кількість мешканців у квартирі тощо.

4 етапи оплати

       Щоб розрахувати вартість ремонту, ми перемножуємо загальний метраж квартири на ціну пакета: 6 199,00 грн/м2, 9 199,00 грн/м2. або 12 199,00 грн/м2. Іноді нам доводиться стикатися з тим, що Замовник з метою економії, наприклад, не хоче робити ремонт на балконі або в коморі. Але за нашим стандартом роботи, під час формування ціни ми все одно будемо їх враховувати згідно із загальним метражем. Як показує практика, потім клієнту самостійно зробити ремонт навіть на 3-5 метровому балконі або в коморі буде дорожче, ніж якщо він відразу в комплексі замовить його в нас. Комплексний ремонт всієї квартири - це зручно, вигідно для клієнта, і це те, що формує наш цінник.

      Сума розбивається на кілька етапів авансування. Перший авансовий платіж - 10% від вартості всього пакета. Далі створюється дизайн-проєкт, він узгоджується і затверджується у клієнта, в його особистому кабінеті. Потім йде другий платіж, 40% від вартості ремонту. Ми виходимо на чорнові роботи, сантехніку та електрику, на гіпсокартон, на малярку, на закупівлю плитки, сантехніки. Наступний етап - клієнт вносить 40% і ми закуповуємо двері, світильники, шпалери, ламінат, ламінат, інші дрібні матеріали і встановлюємо їх. Нарешті, завершальний етап - клієнт приходить на об'єкт, інспектує і вносить останні 10%. Підписується акт приймання-передачі. Ремонт закінчено. Така схема оплати зручна і Замовнику, тому що виплати розтягуються на 2-3-4 місяці, і нам.

       Таким чином, на відміну від безлічі інших ремонтно-будівельних компаній, ми вже від самого початку можемо точно сказати, скільки коштуватиме ремонт і чітко розбиваємо цю суму на 4 частини. Цього немає в жодної компанії в Одесі і, з великою часткою ймовірності, навіть у всій Україні. Власне, тому ми і називаємося РСУ №1: за ефективністю, зрозумілістю та якістю виконання ремонтних робіт ми дійсно є №1.

Image
Image
Image
Image