Дизайн інтер'єра

Правила та ідеї оформлення великої кухні-їдальні

Кожен власник великої кухні та їдальні погодиться, що це – цінний ресурс, що дає змогу втілити практично будь-який проєкт у реальність. У цьому разі, не доведеться намагатися вмістити на кількох метрах необхідну сантехніку, меблі та купу потрібних речей, без яких не обходиться жодна їдальня або кухня.

.

Гротескні меблі та великий обідній стіл

Велична за розмірами їдальня зона дає змогу використовувати дещо гротескні обриси меблів - великий красивий стіл доповніть нестандартними стільцями. Якщо вони здаються вам надто нудними, поставте присадкуваті крісла з широкими підлокітниками; оббивка може бути будь-якою.

Наявність великого столу розв'язує проблему прийому гостей – у маленьких квартирах постійно доводиться використовувати стіл-трансформер, розкладаючи й складаючи його. Обстановка накладає відбиток на все, тому навіть куштування страв відбуватиметься в урочистішій обстановці, ніж обід у звичайній їдальні.

Побутова техніка професійного формату

Коли ми обставляємо стандартну їдальню або кухню, ми намагаємося вмістити на вільних метрах максимум корисної техніки, враховуючи її габарити. І місця для фантазії чи допоміжних елементів не залишається. Власники сучасних кухонь-їдалень можуть собі дозволити:

  • великий двостулковий холодильник або side by side,
  • окрему морозильну камеру, яка за бажанням клієнта може бути замаскована під звичайну шафу або захована під стільницю,
  • варювальний центр із кількома духовими шафами,
  • поверхня для гриля,
  • окрема або вбудована пароварка,
  • café-style кавоварка,
  • стильна та потужна витяжка.

Подібна побутова техніка створює відчуття розкоші, багатства та формує унікальний простір для втілення будь-яких кулінарних фантазій.

.

Зони прийому їжі

Першим пунктом, який ми згадували на початку статті, йшов великий обідній стіл. Якщо ви хочете замовити ремонт квартири в Одесі в РСУ, зверніть увагу на дуже цікавий дизайнерський хід від наших майстрів – кілька зон для прийому їжі.

Обідній стіл великих розмірів зручний для прийому їжі, якщо ви звикли збиратися за ним всією сім'єю. Але іноді має сенс мати і більш компактне місце для їжі, причому, власникам великих кухонь-їдалень можна і не робити вибір між цими двома варіантами, а грамотно об'єднати їх в одному приміщенні - наша компанія готова допомогти в цій непростій справі, створивши гармонійний простір.

.

Відмінним варіантом може стати невеликий столик з диваном або барна стійка - ідеально для швидкого перекусу або сніданку, який проводиться на самоті. Для скорочення часу подачі страв і подальшого прибирання краще розташовувати такий стіл поблизу від робочої поверхні.

Найдіть кожній речі її місце

Ремонт під ключ від РСУ передбачає можливість зробити меблі на замовлення, щоб їхні габарити, зовнішній вигляд та інші параметри відповідали вимогам власника. Якщо правильно спланувати, то всі предмети будуть завжди під рукою.

Ми допоможемо вам організувати простір:

  • розмістити предмети щоденного користування,
  • підібрати зручні та стильні шафи,
  • спроектувати розміщення всіх елементів для зручного користування.

Розташування кожної речі згідно з принципами комфортної експлуатації - запорука гармонійного простору.

Кухонний острів: скоротіть відстань, що пробігається

У сучасному світі, час – це те, що вже не повернеш ні за які гроші. Тому процес готування повинен відбуватися максимально швидко – кухонний острів скоротить переміщення на кухні за рахунок зручного розташування. До традиційного «кухонного трикутника» – холодильник-мийка-плита – слід додати ще й невеличкий «острівець» з робочою поверхнею.

Згідно з дослідженнями, острів дає змогу скоротити відстань, необхідну для переміщення за принципом «дістати-помити-приготувати», аж до 30%. Це прискорює приготування страв і спрощує завдання кулінару.

Кухня та їдальня як полотно для вашої фантазії

Не дивлячись на те, що єдиний простір зобов'язує використовувати один стиль і форму, кольори, матеріали та загальний настрій може бути втілений в інтер'єрі, немов ви працюєте з двома кімнатами:

  • кухня повинна залишатися більш функціональною,
  • у їдальні можна проявити креатив повною мірою.

У зоні їдальні зверніть увагу на різноманітні тканини, оббивки, незвичайні забарвлення текстилю, а також нестандартні рішення з оформлення робочої поверхні столу, настінного декору і навіть освітлення. Не бійтеся експериментувати, і створювати навіть діаметрально протилежне відчуття в одному приміщенні - тут допускаються такі вольності стилю.

Модні тренди: меблі різного рівня

При проектуванні інтер'єру, ми замислюємося не тільки про естетичну привабливість, а й про модні віяння. У цьому сезоні в тренді знаходяться меблі, розташовані на різних рівнях. Можна сміливо ставити низькі тумби і високі полиці, кріпити шафки і різноманітні вітрини драбинкою.

Такий підхід цікавий тим, що дає змогу відійти в бік від лінійної геометрії простору і стереотипів розміщення меблів.

.

Ділой перепони – руйнуємо стіну вітальні

Можна об'єднати не тільки кухню з їдальнею, а й гармонійно додати в неї вітальню. Це вдалий хід, якщо грамотно підійти до організації простору – недарма ці три кімнати дуже часто об'єднують в одну.

У цьому разі вам доведеться постаратися, адже доведеться організовувати всілякі ніші та полиці не тільки для потреб кухні, а й вітальні. Якщо у вас виникають труднощі, зверніться до наших кваліфікованих дизайнерів - в РСУ знають, як гармонійно поєднати естетику і функціональність.

.

Володіючи просторим приміщенням, ви отримуєте велике полотно для втілення своїх бажань. Але якщо ви хочете, щоб результат був професійним, замовте нашим фахівцям ремонт під ключ в Одесі - ми знаємо, як реалізувати ваші мрії на найвищому рівні майстерності, використавши всі переваги великого простору.

Ми знаємо, як реалізувати ваші мрії на вищому рівні майстерності, використавши всі переваги великого простору.

Image
Image
Image
Image