Ремонт квартир та будинків

Прозорість ремонтних робіт

 

Бюджет замість кошторису та особистий он-лайн кабінет клієнта.

     РСУ вивело поняття прозорості ремонту на абсолютно новий рівень. Наша відповідальність, досвід і сучасні технології дають змогу клієнту справді контролювати весь процес ремонту і буквально кожен крок ремонтно-будівельної бригади та виконроба. Будь-який клієнт, який замовляє ремонт у РСУ, отримує унікальний логін і пароль, за яким він заходить до свого особистого кабінету на нашому сайті та бачить там 4 розділи: фотозвіти про перебіг робіт; відеокамери онлайн; бюджет проєкту та документи; візуалізації та креслення. Особистий кабінет адаптований під будь-який телефон, планшет, ноут-бук. Таким чином, де б не знаходився наш клієнт, він може легко відслідковувати свій ремонт.       Фотозвіти оновлюються двічі на тиждень. І що дуже важливо, ми фіксуємо приховані роботи, наприклад, комунікації під гіпсокартоном. Архів фотозвітів дуже наочно демонструє динаміку робіт: як було і як стало. Така форма звітності перед клієнтом економить йому дійсно багато часу, сил і грошей: відпадає необхідність регулярно приїжджати на об'єкт, оглядати хід робіт, проводити ревізію.

      Другий розділ — Відеокамера онлайн. Ми надаємо відеокамери, з клієнта тільки оплата за інтернет. Складно придумати більш дієвий інструмент контролю: весь ремонт, уся діяльність майстрів перебуває під пильним поглядом замовника ремонту.

.

      Третій розділ — Бюджет проєкту та документи. Ми викладаємо сюди документи на узгодження. Щойно ми викладаємо сюди якийсь документ, клієнту на пошту надходить повідомлення «У вашому особистому кабінеті було викладено документ, що потребує вашого погодження». Перейшовши за посиланням, він переглядає документ, може прийняти або відхилити його. Після цього ми відразу отримуємо повідомлення. І вся історія цього процесу зберігається в особистому кабінеті клієнта. Прийняти або відхилити документ може тільки клієнт, це легко відстежити за IP-адресою, за «маскою мережі», за хеш-тег-файлом. Завдяки онлайн доступу до бюджету проєкту та документації, ми позбавляємо клієнта від численних поїздок на будівельні ринки, супермаркети та зустрічей з виконробом.

       Важливо відзначити, що ми принципово відійшли від форми кошторисів, і перейшли на роботу з бюджетом. Це більш зручна форма звітності і для клієнта, і для нас. Кошторис — нарахування витрат або доходів. А бюджет - це кошторис витрат і доходів. Перевага бюджету перед кошторисом така. Кошторис: є перелік робіт, є одиниці виміру, є кількість, і розцінки. У результаті є підсумкова сума, яку вам пропонують виплатити. Ви даєте аванс або всю суму. Але виплативши ці гроші, за фактом ви не розумієте, як гроші рухаються за цим кошторисом. У бюджеті все прив'язано до якоїсь статті витрат. Таким чином, клієнт розуміє, що він оплатив, на що пішли його гроші. Що виконано в обсязі, і що виконано в грошах. Крім цього, клієнт розуміє курс оплат. Адже ми закуповуємо деякі матеріали для ремонту у валюті, і бюджет відображає ціну і вартість у гривнях, у.о., євро. Клієнт розуміє графік фінансування. Кошторис цього ніколи не покаже.

       Четверта папка — це Візуалізації та креслення, де зберігаються всі креслення, що проходять акцептування, схеми, картинки та інші візуалізації. У будь-який момент клієнт може до них звернутися, подивитися, узгодити або відхилити. Також креслення необхідні, щоб надалі він міг розуміти, де в його квартирі прокладені якісь приховані комунікації.

Особистий кабінет клієнта від РСУ - це як Ваша «Банк система» надійна, прозора та стабільна. При кожному оновленні, клієнт отримує повідомлення, не важливо, що оновилося: фото фіксація, креслення, камери, візуалізації.

      Підбиваючи підсумок, хочеться зауважити таке. Сьогодні кожна фірма, виконроб, обіцяє прозорість ремонту. Однак на ділі часто це зводиться лише до стопки чеків і розписаного на папірці кошторису робіт. Ми дорожимо своєю репутацією і довірою наших клієнтів. А також прагнемо завжди йти в ногу з часом. Тому гарантуємо нашим клієнтам дійсно чесний, зрозумілий і зручний ремонт найвищого рівня.

Image
Image
Image
Image