Ремонт квартир та будинків

Ремонт будинків

Ремонт будинків

Навіть тверезо збудована споруда з часом старіє і стає непридатною для використання. І тоді потрібен капітальний ремонт. Якщо ви хоча б один раз стикнулися з такою необхідністю, то знаєте, що компанії з ремонту будинків пропонують свої послуги за досить високу ціну. Знайти бюджетний варіант завжди складно. Доводиться йти на компроміс та програвати в якості.

Найкраща пропозиція на ринку

Якщо ви вивчите ринок будівельно-ремонтних послуг і дізнаєтесь - скільки коштує ремонт будинку в Одесі і Києві, то будете приємно здивовані нашими цінами. Вони - дуже демократичні і розраховані на будь-який бюджет.

Проте, доступність і прийнятні ціни - не єдине перевага компанії «РСУ». Своїм клієнтам ми пропонуємо: прозорість розрахунків, можливість інтерактивного вибору матеріалів та необхідних робіт, надання систематичних звітів про хід виконання ремонту, дотримання строків і узгодженого графіка, індивідуальний підхід, використання високоякісних матеріалів, відсутність прихованих платежів, можливість оплати в декілька етапів.

Репутація, досвід, професіоналізм

У портфоліо компанії «РСU» - десятки виконаних робіт і вдячних відгуків замовників. При бажанні ви можете використати вже готовий проектний дизайн або замовити індивідуальний.

Ми пропонуємо вам як повний пакет ремонтних робіт, починаючи з демонтажу, закінчуючи встановленням техніки та меблів, так і економ-варіант ремонту.

Відмінна матеріально-технічна база, колектив кваліфікованих професіоналів, достатній досвід роботи на ринку - все це дозволяє нам з впевненістю говорити, що компанія «РСU» - найкраща, яка виконує ремонт будинків в Одесі. І в цьому вже переконалися сотні наших постійних клієнтів.
 

Ремонт без кошторисів та додаткових платежів - Ремонтманія від РСУ
 

Відгуки РСУ

Виконані роботи РСУ
Контакти та адреса РСУ

Image
Image
Image
Image