Ремонт квартир та будинків

Ремонт будинків та котеджів

Ремонт котеджів

Ваш будинок, котедж, особняк потребує ремонту, а ви не знаєте з чого почати? Обилина будівельних і ремонтних фірм викликає лише розгубленість? Ви боїтеся довіряти таку відповідальну справу малознайомим людям?

Зіштовхнувшись з необхідністю ремонту житла, люди часто збентежуються. Адже вони неодноразово чули про недобросовісних будівельників, які підводять не тільки з термінами і якістю виконання ремонту. По його завершенні вартість робіт теж може бути значно вищою від обговореної.

Для того, щоб зробити правильний вибір і не помилитися з компанією, потрібно уважно вивчити цей ринок. У місті є безліч фірм, які роблять ремонт котеджів. Одеса, в буквальному сенсі барвиста такими пропозиціями. Але кожну з них потрібно ретельно перевіряти. Адже ви не хочете витратити свої гроші і дорогоцінний час даремно?

Строгий контроль якості

Гарантія якості - це перше, що повинні надавати своїм клієнтам фірми по ремонту котеджів. Одеса - місто, де ведеться інтенсивне будівництво. І тому виконавці часто "грішать" якістю ради швидкості. Компанія "РСУ" не йде на компроміси. І це означає, що у нас ведеться найсуворіший контроль якості виконуваних робіт. Використовуються лише кращі будівельні матеріали. Всі роботи виконують лише професіонали. Завжди дотримуються обговорених термінів. Кожен клієнт отримує сертифікат якості виконаних робіт.

Відсутність ризиків

Звернувшись до нас, ви максимально знижуєте ризики. Матеріали можна вибрати на сайті в нашому шоурумі. Чітко узгоджуються терміни і ціна. Тут можете побачити - як буде виглядати ваше житло після ремонту.

Контролюйте хід виконання ремонту навіть перебуваючи за кордоном! На сайті є онлайн кабінет для кожного користувача. Ви робите замовлення і отримуєте щоденні звіти про продвиження ремонту і його якість. На об'єктах встановлюються онлайн камери, завдяки яким також можна контролювати весь процес.

Бюджетні переваги

І, як бонус до всього сказаного - наші ціни. Вони розраховані на замовників з будь-яким бюджетом. Ви можете вибрати для себе один з чотирьох пакетів. Просто запитайте - скільки коштує ремонт котеджа в Одесі. Порівнявши ці ціни з нашими, ви безумовно зупините свій вибір на компанії "РСУ".
 

Image
Image
Image
Image