Ремонт квартир та будинків

Ремонт квартир "під ключ" в Одесі. Що пропонують будівельні компанії?

Кожен, хто замислюється про те, щоб проводити ремонт у своїй квартирі, відчуває певний страх, згадуючи всіма відому фразу про те, що «ремонт неможливо закінчити, його можна тільки призупинити».   Якщо ви займаєтеся ремонтом своєї квартири самостійно – щось правдиве в цій фразі є, а ось якщо ви довірите цю нелегку задачу професіоналом своєї справи – про незавершеного ремонт ви можете не переживати.

.

Що ж пропонують будівельні компанії в Одесі, як вибрати ту, якій ти довіриш найдорожче – ремонт у рідній оселі?

Ввівши в пошуковій системі Google фразу «ремонт квартир «під ключ» в Одесі», на вас чекає величезна кількість варіантів (понад 180000 результатів), починаючи від маленьких будівельних компаній, великих холдингів і приватних осіб, що пропонують послуги з ремонту. Ціна на послугу ремонт квартири «під ключ» коливається від 2000 до 15000 грн/м2. Вартість розроблення дизайн-проєкту становить від 60 до 300 грн/м2, деякі компанії пропонують клієнтам, які замовили ремонт, знижку 50% від повної вартості проєкту. Що стосується терміну виконаних робіт, точної дати не говорить ніхто, мотивуючи це тим, що «все залежить від обраного пакету ремонту і від складності робіт».

.

Що пропонуємо ми:

Компанія РСУ зробить якісно і в обумовлений із замовником термін ремонт квартири будь-якої складності. Вам не доведеться витрачати час на купівлю будівельних матеріалів, замовляти машину для їх доставки, приїжджати на об'єкт для того, щоб контролювати процес ремонту. Наші фахівці зроблю все за вас.

Кожному клієнту нашої компанії ми пропонуємо послугу онлайн особистий кабінет, завдяки якому весь процес ремонту буде доступний вам у режимі реального часу. Наші фотографи нададуть вам щоденні звіти про виконану роботу, що дозволить вам заощадити свій час і завжди бути в курсі всього, що відбувається. Крім того, всі звітні документи, чеки та кошториси, будуть завжди у вас під рукою. Для цього вам необхідно знаходиться поруч з комп'ютером, або мати при собі смартфон з виходом в інтернет.

Наша компанія розробила 4 цінові пакети на ваш вибір (починаючи від 3333 до 12199 грн/м2). Ознайомитися з видами робіт, що входять у вартість пакета, ви можете на нашому офіційному сайті, або в будь-який зручний час у нашому офісі.

Ми пропонуємо поетапну (4 етапи) оплату ремонтних робіт, що дає можливість кожному клієнту правильно розподілити свої фінанси.

.

Приємним бонусом для всіх наших клієнтів стане БЕЗКОШТОВНИЙ дизайн-проект, який наша компанія дарує кожному, хто замовить будь-який з пакетів ремонтоманії.

По закінченню ремонту ми підтверджуємо нашу якість гарантійним сертифікатом на сервісне обслуговування від нашої компанії терміном на 3 роки.

.

Довірте свій ремонт професіоналам, не економте на своїй квартирі, адже як казав Тоні Віллер: «Ніколи не економте на тому, що ви не зможете повторити».

Якщо у вас ще є сумніви, чи варто довірити свій ремонт нам – відвідайте наш сайт, ознайомтеся з фотографіями наших виконаних робіт, почитайте відгуки наших клієнтів і телефонуйте нам. Ми відповімо на будь-які ваші запитання.

Image
Image
Image
Image