Ремонт квартир та будинків

Ремонт квартири під здачу

Одеса - курортне місто. І один з найпопулярніших видів бізнесу в будь-якому курортному місті - здача житла. Які рекомендації варто дотримуватися під час ремонту такої квартири:

  1. Вибрати стиль інтер'єру, який сподобається майже кожному. Більш вузький коло споживачів вибере специфічний, тематичний інтер'єр. Більш широка аудиторія віддасть перевагу ненав'язливому, нейтральному оформленню. Тому ідеальним вибором для оформлення житла під здачу буде мінімалізм.
  2. Спокійна палітра, з невеликими акцентами у вигляді однієї контрастної стіни і текстилю (штори, ковдри). Однотонні шпалери - найкращий вибір, оскільки малюнки, квіти, геометрія - звужують споживчі рамки. Те саме можна сказати про плитку, стелі та підлогові покриття.
  3. Мінімум меблів та техніки. Тільки найнеобхідніше. тому що: а) термін експлуатації будь-яких предметів у квартирі під здачу завжди нижчий, ніж у квартирі "для себе". б) більше відкритого простору візуально додає квартирі кілька квадратних метрів. в) в такому інтер'єрі легше підтримувати порядок.

Звісно, витончений стиль, наприклад, строга класика або брутальний лофт будуть прибутковими і користуватимуться попитом. Але мінімалізм віддадуть перевагу більшість споживачів, незалежно від віку та статі.

Якщо Ви не хочете вигадувати, вирішувати, підбирати і т.д., то ми з радістю зробимо це за Вас. Ремонтоманія звільнить Вас від головного болю, врахує всі нюанси та вимоги і перетворить Ваше житло під здачу в найпопулярніший продукт курортного ринку нерухомості Одеси!
 

Відгуки РСУ

Виконані роботи РСУ
Контакти та адреса РСУ

Image
Image
Image
Image