Ремонт квартир та будинків

Ремонт під ключ в Одесі та Києві

Ремонт "під ключ" у Одесі пропонують майже всі ремонтно-будівельні компанії, приватні особи та навіть деякі забудовники.
Від повністю завершених декоративних робіт до повністю мебльованої квартири, включаючи тапочки та чайник. По-перше, це дуже зручно для власника квадратних метрів. Варіант "Заходь-живи" набагато цікавіший, ніж варіант "Бігай, шукай, купуй, привозь". По-друге, ремонт "під ключ" економить особистий час замовника. Але тут виникають питання: Кого вибрати? До кого звернутися? В кого вигідніше? В кого краще? Відповідь на це питання проста - вибір завжди за вами, ми не будемо говорити про чиїсь мінуси, але з радістю розповімо про плюси співпраці з нами.

Отже:
Фіксована вартість ремонту "під ключ" (ми працюємо без кошторисів? як так? от і так! Ми зразу можемо сказати, скільки буде коштувати ваш ремонт. МИ говоримо конкретні цифри та строки. Ви одразу будете розуміти, за що платите і скільки!)
Великий вибір декоративних матеріалів (ми співпрацюємо з перевіреними європейськими брендами, і ви особисто можете переконатися у якості декоративних матеріалів, не виходячи з нашого офісу).
Гарантії! Ми надаємо гарантію на всі види ремонтних робіт.
Приємні бонуси, акції та подарунки.
Пакети на будь-який смак (від базового ремонту - до повного all inclusive).
Кабінет on-line контролю (весь процес ремонту можна контролювати віддалено).
І, звіс но ж, професіоналізм і досвід наших спеціалістів.
Ми лідери одеського ринку готових ремонтів. Кожен задоволений замовник - це наш імідж, обличчя та наше ім'я. Тому наша основна задача - "задоволений замовник"! Ремонт ми робимо як для себе: з душею і любов'ю.
Замовляй ремонт у РСУ - З нами вигідно, якісно та доступно.

 

Відгуки РСУ

Виконані роботи РСУ
Контакти та адреса РСУ

Image
Image
Image
Image