Ремонт квартир та будинків

Рівні натяжні стелі

Сьогодні в блозі РСУ поговоримо про плюси рівних натяжних стель і відповімо на запитання: чому наш дизайнер рекомендує зупинити свій вибір саме на них.
Ремонт не роблять на один-два роки. Так, через певну кількість часу можна його освіжати, але за умови від самого початку правильного підходу - гарний ремонт прослужить роками.  Тому  вибір форми і структури стелі при ремонті, не менш відповідальний і важливий крок, ніж, приміром, вибір підлогового покриття. 
 Завдяки сучасним будівельним технологіям і безмежній фантазії дизайнерів, сьогодні можна дозволити собі абсолютно будь-яку стелю, зробити її родзинкою інтер'єру і підкреслити індивідуальність господаря квартири.
Але ми зупинимо і загостримо свою увагу на найпростіших стелях. Отже - рівні натяжні стелі. Перше і найголовніше: рівні стелі - поза модою. Вони були і будуть завжди актуальними. Шпалери переклеїти завжди легше або стіни перефарбувати, ніж перекроїти стелю. Сьогодні модно кесони, завтра хвилі, після завтра фігурки мавпочок або папужок. Підлаштовуватися під моду чи ні - особиста справа кожного, але рівна стеля не набридне, не набридне і не стане "вчорашнім днем". Друге - практичність. Натяжну стелю легко і дешево замінити, привести до ладу, якщо сусіди згори влаштували потоп, вона не вибаглива в догляді і не тріскається при усадці будинку. Так, так! Рівна стеля не вимагає такого ретельного догляду, як полички кесонів, що збирають пил. Третє - величезна палітра і різні фактури. І, знову ж таки, набридла синя стеля - замінили на фіолетову. Усього за пів дня. Перефарбувати звичайну стелю займе значно більше часу і сил. Рівні стелі - це класика, натяжні рівні стелі - це класика, що крокує в ногу з часом. Виділятися оригінальністю форм або залишатися консервативними, кожен вирішить собі сам, а ми лише нагадаємо, що все геніальне просто!

.
Image
Image
Image
Image