Дизайн інтер'єра

Шеббі у дитячій або спальня маленької принцеси

 Сьогодні поговоримо про оформлення дитячої кімнати для маленької принцеси в  інтер'єрному стилі Шеббі-шик.
Ну яка ж дівчинка в дитинстві не уявляла себе справжньою принцесою? І кожна мама знає - її донька принцеса на всі 100%. У ніжній легкій сукні або з рогаткою та подраними колінками, у будь-якому випадку - принцеса! А отже, кімната у справжньої принцеси повинна бути казково красивою. Наприклад, оформленою в стилі Шеббі-шик.
Стиль Шеббі-шик буквально перекладається як «потертий шик», з'явився він наприкінці 80-х років XX століття завдяки англійському дизайнеру Рейчел Ешвелл.
Характерні риси стилю:
1) Аутентичність (меблі з ефектом старовини, меблеві чохли).
2) Романтичність (легкі квіткові візерунки, пастельна гамма).
3) Декор (статуетки ангелочків, килими, вазочки з квітами, дзеркала в бронзових рамках, підсвічники, різьба на меблях, предмети хенд-мейд, драпіровані штори, скатерті та серветки, коробочки і шкатулки, та інші милі дрібниці).
Кольорова палітра стилю: світлі і ніжні відтінки (бежевий, білий, слонова кістка, персиковий, світло-голубий, блідо-рожевий).
Кімната в стилі Шеббі - шик настільки повітряна, що нагадує пиріжок або кремовий торт. Оформлення дитячої кімнати в такому стилі сприяє розвитку у Вашої принцеси тонкого, розкішного смаку, романтичної натури та творчих початків. І з нашим асортиментом оздоблювальних матеріалів мрія про дитячу кімнату в стилі Шеббі - шик стане реальністю. 

 

Ремонт без кошторису та додаткових платежів - Ремонтoманія від РСУ
 

Відг уки РСУ

Виконані роботи РСУ
Контакти та адреса РСУ

 

Image
Image
Image
Image