Тенденції та тренди

Сучасна класика в інтер'єрі

 Досить часто наші замовники бачать свою майбутню квартиру оформленою в класичному стилі. Але! Сучасному! 
 Тож, давайте обговоримо: "Що таке сучасна класика" та "Як правильно її подати"? Почнемо з того, що класика буває різною. До найпоширеніших класичних стилів належать: Античний, Романський, Готичний, Ренесанс, Версаль, Барокко, Рококо, Вікторіанський стиль, Класицизм, Ампір і Модерн. Це строго втілена стилістика, зі своїми "правилами" та характерними рисами. 
 А яка ж тоді сучасна класика? До якої "класики" вона ближча і в чому її основні відмінності від зазначених напрямків? 
 У наші дні дотримуватися одного конкретного стилю є досить непростою задачею. А ось поєднувати елементи стилів - це і цікаво, і модно. Сучасна класика вбирає в себе всі найсмачніше консервативних, перевірених часом стилів і нововведення сучасних напрямків. Основні особливості сучасної класики: 
1) Світлі натуральні відтінки (вони надають інтер'єру благородства, вишуканості та витонченості). 
2) Симетрія (у розстановці меблів, в орнаментах і взорах, в усьому). 
3) Розкішний декор (хрустальні люстри, підсвічники, неокласичні люстри-підсвічники, скульптури, дзеркала, ліпніна, колони, молдинги). 
4) Камін (невід'ємний елемент сучасного класичного стилю) та простора вітальня. 
5) Поєднання натуральних матеріалів з сучасними (дерево і метал, камінь і пластик і т. д.).
Сучасна класика зберігає в собі строгість і елегантність усіх класичних напрямків, поєднуючи їх з інноваційними технологіями. Такий варіант оформлення інтер'єру дуже практичний, дуже актуальний і дозволяє великий польот фантазії дизайнера та замовника. І ми з задоволенням допоможемо оформити Вашу квартиру або будинок в такому стилі.

 

Image
Image
Image
Image