Дизайн інтер'єра

Стиль хай-тек в інтер'єрі

Хай-тек — це урбаністичний стиль, який демонструє різноманітність сучасних технологій. Раніше його використовували для промислових будівель, але зараз дизайнери активно застосовують його і для житлових приміщень. У нього є свої особливості, які виділяють його серед інших стилів:

  1. Стіни кімнат покриті штукатуркою, фарбою або обоями світлих відтінків. Для великих приміщень можна використовувати темні кольори. Найсміливіший варіант — це голі бетонні стіни. Але не кожен ризикне на такий дизайнерський хід.

  2. Привітане використання великої кількості освітлювальних приладів. А також великі вікна, які максимально пропускають сонячне світло в кімнату.

  3. Колір другорядний у інтер'єрі цього стилю. Тому частіше всього використовують чорні, сірі і білі відтінки. Можна зробити яскравий акцент, проте використовуйте для цього лише один колір.

  4. Меблі повинні бути простими, лаконічними і практичними. Вони можуть мати неординарну форму і вбудовані технології. Часто в вітальні, яка виконана в стилі хай-тек, можна побачити електрокамін. А на кухні вся техніка інтегрована в кухонний гарнітур.

Якщо хочете квартиру в стилі хай-тек, то замовляйте ремонт в РСУ.

Image
Image
Image
Image