Дизайн інтер'єра

Стиль Індастріал

 Вибрати напрямок дизайну квартири в наші дні дуже непросте завдання. Багато стилів, безліч комбінацій стилів. Неймовірне різноманіття форм, текстур і орнаментів. Обільність декоративних і обробних матеріалів. Глянцеві обкладинки, думки експертів і поради дизайнерів - все це тільки ускладнює пошук відповіді на питання: "Який я бачу свою майбутню квартиру". 
Уявлення про затишок та комфорт у всіх різні. Сьогодні ми поговоримо про специфічний сучасний стиль для оформлення інтер'єру - стиль Індастріал.
 На чому варто зосередити увагу під час вибору цього напрямку оформлення інтер'єру? 
1) Матеріали - прості та виразні, і, головне, натуральні (дерево, камінь і т.д.)
2) Деталі - відкрита проводка, бетонні стелі та підлоги, штукатурка, металеві елементи, цегла, арматура, балки.
3) Меблі - м'які не акцентують на собі увагу (повторюють колір стін), простих геометричних форм. М'яких меблів не повинно бути багато. Полиці, столи, полки - метал, труби.  Стиль Індастріал - це промисловий стиль, "заводський".
4) Основна палітра - відтінки чорного, білого, сірого, блакитного, ржавого та, звісно ж, необроблене дерево. 
 Здається, що всі вищезазначені пункти це популярний лофт? Але є нюанси, які варто пам'ятати та розуміти. Лофт - більш м'який і "задомашнений" стиль. Лофт дозволяє замінити необроблені бетонні підлоги на дерево, покласти килимок або шкуру. У відміну від брутального і "незавершеного" бетонного полу стилю Індастріал. Індустріальний стиль - це світильники та меблі з труб, металеві лампи та люстри. Це найбільш "оголений" стиль інтер'єру, він навмисно підкреслює все те, що зазвичай намагаються приховати та виграти. Варто також розуміти, що в типовому новобудові в 50 кв.м. і з висотою стелі в 3 м "заводу" у Вас не буде, як би Ви цього не хотіли, і як би Ви у кінцевому підсумку не назвали свій завершений ремонт. Це буде інтер'єр з елементами Лофта або Індастріалу. Так як вищезазначені стилі передбачають великі відкриті простори та великі вікна. Але, створювати "атмосферу" з правильним дизайнерським підходом завжди можна, завжди потрібно і завжди цікаво!


 

 

Image
Image
Image
Image