Поради експертів

Технагляд за ремонтом від компанії РСУ. Основні поняття, переваги та вигоди

Саме поняття технічного нагляду за ремонтом з'явилося разом із будівництвом, але користуватися попитом у побуті - почало набагато пізніше. На сьогоднішній день порядок здійснення технічного нагляду під час будівництва об'єкта архітектури затверджено постановою Кабінету Міністрів України No903 від 11 липня 2007 року.

Технагляд - це сукупність дій, основне завдання яких організувати весь процес ремонту (від самого початку і до кінця) максимально прозорим, керованим, передбачуваним і зрозумілим для замовника. Якщо брати до уваги дані статистики, можна зробити висновок, що технагляд за ремонтом і будівництвом не просто потрібен, а гостро необхідний. Як показує статистика, 92% клієнтів не задоволені підрядними організаціями, а кожен третій приймає рішення про їхню зміну. Така ж ситуація відбувається з нестабільністю фінансової сторони питання.

Виходячи з практики, варто зазначити, що подорожчання будівельних і ремонтних робіт з ініціативи підрядника становить до 30%. Для контролю всього процесу будівництва або ремонту від початку і до самого кінця - створюються експертні комісії з технічного нагляду, до складу яких входять висококласні фахівці в даній області.

.

У наш з вами час реальною цінністю для людей стала не тільки швидкість ремонтних і будівельних робіт, а й гарантія якості. Люди ходять бути впевнені в тому, що отримають бажаний результат, витративши при цьому обумовлену в кошторисі суму, заощадивши при цьому свій особистий час і нерви.

.

Компанія РСУ пропонує вам послуги з технічного нагляду за ремонтом і будівництвом, проведеним як нашою компанією, так і будь-якою іншою фірмою. Зручність такого технічного нагляду в тому, що під час ремонту своєї квартири ви можете перебувати на відстані і не переживати про те, що роботи будуть виконані вчасно, а їх якість буде на висоті. Спеціально для зручності кожного нашого клієнта ми надаємо онлайн особистий кабінет, завдяки якому весь процес вашого ремонту стане на 100% прозорим і контрольованим вами особисто.

Онлайн особистий кабінет, це:

- узгодження всіх необхідних документів у режимі онлайн. Для цього вам достатньо перейти за посиланням з вашої електронної пошти, або отриманого від нас SMS;

- щоденні фото- та відео звіти про виконану роботу;

- можливість побачити процес вашого ремонту в режимі реального часу (у разі вашого бажання, ми встановлюємо онлайн-камери на об'єкті);

- можливість побачити процес вашого ремонту в режимі реального часу (в разі вашого бажання, ми встановлюємо онлайн-камери на об'єкті).

Якщо Ви зацікавлені в технічному нагляді за проведенням ремонтних робіт - зверніться до компанії РСУ і ви залишитеся задоволені результатом.

Чому варто обрати компанію РСУ?

 

- ми гарантуємо своєчасну здачу об'єкта;

- ми відповідаємо за виконану нами роботу;

- ми ручаємося, що в процесі ремонту будуть використані винятково ті матеріали, які обрали ви;

- ми ручаємося, що в процесі ремонту будуть використані виключно ті матеріали, які вибрали ви;

 

- ми здійснюємо жорсткий контроль над витратами, не виходимо за рамки бюджету і кошторисної вартості обраного вами ремонту.

.

Наостанок хочеться процитувати слова відомого в усьому світі дизайнера Ніна Річчі про те, що «якість цінується вище екстравагантності». Не заощаджуйте на якості вашого ремонту, звертайтеся по допомогу до фахівців із технагляду!

Image
Image
Image
Image