Поради експертів

ТОП осінніх ідей для інтер'єру вашого будинку

Ось і закінчується серпень, а це означає, що зовсім скоро у свої повноцінні володіння вступить дощова осінь. Щоб відвести меланхолійний настрій і втому, ми розповімо вам, як оновити свій інтер'єр у стилі осені.

.

Осіння палітра — це цілий гімн природі. Осіння палітра, як правило, має на увазі насичені кольори, взяті з самої природи: колір опалого листя, деревини, кори та моху, кольори стиглих овочів і фруктів, трави й землі, звісно ж, натуральні матеріали (дерево, льон, шкіра, кераміка тощо), які ідеально гармонують із такою колірною гамою та підкреслюють природність і теплоту інтер'єру.

 - Модні тони. Класикою осінньої кольорової гами є теплі тони від багряно-червоного до жовтого.

- Натуральні прикраси. На додаток до самого інтер'єру, дуже красиво виглядають осінні композиції, створені на основі плодів (овочі, фрукти, квіти). Такі композиції можна створювати в різноманітних вазах та горщиках, вони наповнять вашу оселю м'якими тонами лісу, створять чарівну атмосферу та додадуть вам відповідного настрою.

- Новий текстиль. Не забувайте про заміну чохлів для диванних подушок, фіранок, штор та іншого начиння. Доповнюйте осінній інтер'єр домашнім текстилем, дотримуйтеся колірної гами прописаної нами вище.

.

- Осіння галерея. Не забувайте про оформлення стін. Кілька картин, написаних в осінній тематиці, декоративні тарілки, або фотографії - підкреслять ваш смак та індивідуальність.

.

 - Важливі дрібниці. Ну який же осінній інтер'єр без чашок для чаю, всіляких свічок, м'яких іграшок та інших дрібницях, які радують око? Оформляйте ваші полиці такими елементами, створюючи осінній затишок і тепло у вашому домі.

Ми сподіваємося, що наші оригінальні ідеї інтер'єру допоможуть вам створити гарний настрій і затишок у вашому домі. Нехай дощова осінь не завадить вам радіти кожному дню, адже немає нічого важливішого, ніж «погода в домі».

.
Image
Image
Image
Image