Дизайн інтер'єра

Тренди 2018 року у дизайні інтер'єру

Старі тренди вичерпують себе і залишаються в минулому. На зміну їм приходять нові, які для сфери дизайну стають свіжим повітрям. Які тренди 2018 року з'явилися в дизайні інтер'єру?

1. Максималізм впевнено витісняє мінімалізм. Контрастні кольори, мікс різних стилів в одній кімнаті і можливість проявити свою індивідуальність. Екстравагантність цього стилю дійсно вражає.

2. У сфері дизайну інтер'єру настав справжня цифрова революція. І тепер кожен хоче перетворити свою квартиру в місце, фотографії якого ідеально впишуться в профіль Instagram. Дім став невід'ємною частиною іміджу більшості людей.

3. Індивідуальність і унікальність – ось що зараз в моді. Тому як ніколи актуальними стали речі на замовлення. Вони здатні підкреслити творчий бік особистості свого власника.

4. Меблі неординарних і асиметричних форм стали твором сучасного мистецтва. Але з ними важливо не переборщити. Кімната повинна виглядати гармонійно.

5. Дзеркала неправильних форм роблять інтер'єр більш драматичним і виразним. А ще завдяки ним кімната виглядає візуально більше.

6. Популярною стає екологічно чистий меблі. Це пов'язано з тим, що людей починає все більше турбувати стан навколишнього середовища.

 

Наші дизайнери в курсі всіх новітніх трендів в дизайні інтер'єру. В РСУ вам допоможуть зробити ваш дім модним і стильним.

Image
Image
Image
Image