Ремонт квартир та будинків

Варильна поверхня

Вбудовану техніку все частіше можна побачити в інтер'єрах сучасних квартир. І зараз її використовують на кухні, щоб заощадити простір. Винятком не стала і плита: її замінили на варильні поверхні. Їх асортимент досить різноманітний.

В першу чергу варто визначитися з матеріалом основи варильної поверхні. Вона може бути зроблена з нержавіючої сталі, закаленого скла і емальованої поверхні.

Нержавіючу сталь варто вибрати тим, хто не хоче витрачати багато часу на догляд за варильною поверхнею. Як визначити якісну панель від некачественной? Просто доторкніться до неї пальцем. На якісній не повинно залишитися явного сліду.

Якщо ви хочете, щоб варильна поверхня ідеально по кольору поєдналася з інтер'єром, то обирайте ту, яка виготовлена з емалі. Крім того, за нею дуже легко доглядати.

А от варильна панель з закаленого скла, хоч і найкрасивіша, але найменш практична. Забувши з якої-небудь причини одразу витерти її поверхню після приготування, ви зможете видалити плями і сліди тільки дороговартісними засобами.

Завітайте в РСУ і ми допоможемо вам зробити правильний вибір!

 

Відгуки РСУ

Виконані роботи РСУ
Контакти т а адреса РСУ

Image
Image
Image
Image