Дизайн інтер'єра

Вінтаж

Останні роки все сильніше розгортається мода на все "вінтажне", у тому числі і в інтер'єрі. Тому сьогодні поговоримо про, можливо, найбільш богемний та витончений інтер'єрний стиль - Вінтаж. В інтер'єрному дизайні ця спрямованість з'явилася на початку 90-х років. Вінтажний інтер'єр - це інтер'єр з характером та смаком. Основну атмосферу стилю задає декор, ексклюзивний та оригінальний, який розкриває стилістику попередніх десятиліть 20 століття. А які ще особливості стилю?

  1. Час. Предмети оздоблення, предмети інтер'єру та декор - час повинен залишити слід на всьому. Штучне старіння, знос та ржавіння. Аутентичність та повернення кожної деталі.
  2. Простота: нейтральні кольори оздоблення стін, рівні стелі (ліпнина - так, багатоступеневість, глянець та підсвічування - ні).
  3. Меблі - ковані, дерев'яні, з вишуканим декором. З лущеною фарбою та тріщинами. З вицвілими кольорами та візерунками. Яскраві пластикові меблі 60-х років - це також, як дивно це не здавалося, вінтаж.
  4. Декор - назва стилю говорить сама за себе. Старі фотографії, постери, статуетки, підсвічники, пледи, швейна машинка, грамофон - будь-яка дрібниця з блошиного ринку може підкреслити та виділити Ваш інтер'єр.

Але пам'ятайте, квартира з великою кількістю вінтажного декору - це вже музей. Час не повинен торкнутися абсолютно кожної річки. Достатньо кількох смачних акцентів. І зробити смачний вінтаж - доступно кожному, головне бажання та правильний підхід. Хочете вінтажний інтер'єр? Приходьте за ним до РСУ 

Image
Image
Image
Image