Ремонт квартир та будинків

Обираємо шпалери разом із РСУ

 Процес вибору шпалер - з одного боку цікавий і захопливий, з іншого - з'являється стільки запитань, відповіді на які ми постараємося розглянути.
. Найперше і найголовніше питання: "Шпалери якого виду вибрати? Паперові або вінілові? " 
. Розглянемо плюси і мінуси кожного з перерахованих вище видів. Паперові шпалери - екологічні та легко пропускають повітря, не дорогі, але не приховують недоліки нерівних стін, не довговічні, вицвітають. Добре підійдуть для дитячої або спальні. Вінілові шпалери, своєю чергою, зносостійкі та довговічні. Можуть імітувати будь-яку текстуру. Не бояться вологи і перепаду температур. Але вінілові шпалери не дихають. Ідеальний варіант для кухні, вітальні, холу. Існують, звісно, ще рідкі шпалери, флізелінові, текстильні та під фарбування. Але ми розглянули два найпоширеніших і основних види. На просторах інтернету можна знайти плюси і мінуси будь-яких існуючих шпалер «РСУ»..
Тепер перейдемо до питань кольору, текстури та малюнка. Отже: 1) якщо кімната невелика і джерела природного світла слабкі - обирайте шпалери у світлих тонах. З рідкісним і не великим візерунком. Краще акцентно виділити одну стіну кімнати (кольором або малюнком), а інші стіни залишити однотонними, спокійними. 2. У великих приміщеннях добре виглядають більш яскраві та фактурні шпалери з великим малюнком 
. 3. У приміщеннях з низькою стелею в жодному разі не варто клеїти шпалери з горизонтальною смужкою - це візуально зменшує кімнату. У такому разі вертикальні смуги - оптимальний і раціональний варіант. 4) Південні кімнати краще оформляти в холодних тонах, а північні, навпаки, в теплих.
5. Не забувайте враховувати раппорт малюнка.
І найголовніше пам'ятайте - людина у своєму виборі безмежна, не відштовхуйтесь від моди, а оформляйте інтер'єр квартири так, як подобається Вам. Ваш смак важливіший за навіяні шаблони, адже саме Вам жити в цій квартирі. А з Рсу обирати шпалери дуже легко, у нас у шоурумі більше 20 каталогів європейських виробників, на будь-який смак!

Тел.: (048) 788 71 71 РСУ Одеса

Тел.:(044) 221 71 71 РСУ Київ
 

Ремонт без кошторисів і доплат - Ремонтоманія від РСУ
 

Відгуки РСУ

Виконані роботи РСУ
Контакти та адреса РСУ

Image
Image
Image
Image